Hanna

Fantastiska möten
Jag sitter och tänker på alla människor som jag får förmånen att möta. Alla livsöden som jag får vara en del av. Livet är allt bra fantastiskt! Jag känner glädje och tacksamhet och lycka! Kanske att jag blir extra nostalgisk och tagen på grund av mitt samtal igår med min älskade pappa. Vi satt tillsammans och pratade i två timmar om allt mellan himmel och jord. Bokstavligen. Med pappas enorma kunskap om kristen tro, hans högst levande tro och mina famlande steg blir det ett fantastiskt samtal. Så mycket fint vi delade och pratade om. Saker som jag aldrig trodde att vi skulle prata om. Tacksamhet är ordet!
 
 
 
My

Så fint! Är sådant som man lätt glömmer bort :) Det som är gratis i livet är viktigast :)

yllefilt.blogg.se

Önskar min pappa gick att tala med på det sättet!

Irene

Hej Hanna! Vill börja med att tacka för din kommentar på min blogg - jag blev väldigt glad!
Jag håller med, jag är också oerhört tacksam för min familj; mina föräldrar lever inte längre, men jag "pratar" ofta med min mamma i tankarna. Jag är så glad för min man, mina barn och nu mitt lilla barnbarn och jag hoppas att när hon blir större så ska vi kunna ha såna här samtal, hon och jag. Men med tanke på att hon är 1,5 år så kanske det dröjer lite :-)

Netti Starby

Vad härligt att ni hade ett sådant samtal! :-D Kramis

Monnah

Sådana samtal är de bästa. Jag tänker alltid att jag ska skriva ner det viktigaste efter särskilt fina stunder, men det blir aldrig av. En vacker dag...

Amanda Jona [FOTOGRAF]

Fantastiskt inlägg!

Petra

Så underbart och man ska ta vara på dessa tillfällen 💕Kram

Dixi Wonderland

Vilket fint inlägg :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress