Stark och snabb

Spenderat födelsedagen med att springa snabba intervaller och känna mig grymt stark och snabb. Värmde upp i en fart som normalt sett inte är uppvärmningsfart för mig  Bara det gör mig alldeles prillig.  🥳🥳🥳 Jag sprang 200meters intervaller. 10 st intervaller i 3:45 min/km. Har saknat känslan av att känna mig stark och snabb och nu gör jag det på majoriteten av mina träningspass. Det gör mig väldigt glad. Som jag kämpat med att komma tillbaka till min toppform. 
1 Natascha.bloggplatsen.se :

skriven

Så härligt att du har fått tillbaka din känsla av att känna dig stark. Bra jobbat med intervallen👏👏

2 Madde :

skriven

Fyller du år idag? Stort grattis :-) Vilken härlig känsla då du ser att du blivit starkare. Sådant peppar

3 Jennysvardag :

skriven

Först så vill jag säga grattis 😃🎂 Så härligt att du kom ut och sprang och kände dig stark. Jag hoppas att du får en superbra födelsedag 😍 Jag var ute och gick för ett par helger sen och det var så skönt.

4 GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen:

skriven

Grymt! :D

5 ★Orsakullan som blev mamma vid 20 – Dalaliv, finporslin & pudelliv! ★:

skriven

Wow det där lät riktigt bra jobbat, skönt när man har sånt där för dig. Jag har promenerat en hel del idag. Så himla skönt det med. Ska snart ut med Skilla igen, man blir onekligen glad i kroppen efteråt :).

6 Diana Saelöen:

skriven

Vilken underbar känsla det måste vara att komma tillbaka till och kanske även till en ännu bättre form än man varit i. Riktigt bra kämpat av dig, du inspirerar mig att fortsätta bli bättre på mitt lilla vis.

7 nouw.com/sannaevelyne:

skriven

Men så härligt att du känner dig stark och snabb! Kan nog vara en av de bästa känslorna när man känner att kämpande ger resultat! Heja dig!

8 Marie:

skriven

Ohh härligt och vilket härligt tempo i födelsedagen stort grattis i efterskott

9 Blondina :

skriven

Men härligt gumman att man tar tag i de där och känner man kommer i form igen :) ja sj har försökt träna lite för att få tillbaka styrkan men får hostattacker direkt :( Bara den där känslan att man känner sig stark motiverad o peppad :) bästa känslan ❤️ Grattis förresten

Kommentera här: