Hanna

Sno andras idéer eller inspireras?
Var går gränsen för stöld och vad är okej att göra vad gäller andras idéer? Är det okej att göra vad som helst så länge man uppger källan?
När jag får idéer till blogginlägg eller inspiration till övningar på instagram från andra så är jag alltid noga med att länka till personen. Just eftersom jag inte gillar när andra får cred genom att säga en sak som jag redan sagt för ett tag sedan men att ingen då lyssnade. Jag vill heller inte att andra ska sno mina idéer och låtsas att det är sina egna. Det är bara lågt och elakt!
Jag tycker att det är så otroligt fult att sno andras idéer och inte berätta att det inte är ens egen idé. Som Social medias support and sharegroup´s (kommer i fortsättningen skriva SMSG) idé med länkregnet. Nu har en annan grupp tagit idén och ger sken av att det är deras idé. Jag tycker att det är helt okej att inspireras och låna andras idéer, så också med länkregnet. Men det är under förutsättning att man då ger cred tll den person/de personerna som kom med idén. Något annat är bara otrevligt. 
Jag brukar inte skriva såna här inlägg men den här gången kände jag att jag behövde stå upp för SMSG:s sak.  Hur tänker du kring att låna andras idéer?