Första december

Är det inte galet att skriva första december idag. Det var ju nyss sommar..... Ute är det elva minusgrader och solen har långsamt letat sig upp bakom hustaken. Jag hade tänkt att jag skulle ta en promenad på morgonen men sängen var alldeles för skön så jag låg kvar och drog mig. Det är inte så dumt det heller. Jag har tränat min timme pilates med Linnea, idag hade vi fokus på skulderbladers placering och magstyrka. Det var ett väldigt avslöjande pass. Jag behöver träna många timmar styrka för överkroppen. Det var egentligen ingen nyhet men svart på vitt helt klart. Ska om en stund göra färdigt dagens lunch, tänkte göra det enkelt för Rickard genom att laga så pass mycket mat att det räcker till kvällsmat också. Och matlåda med.
Älskar vädret idag förresten, lite snö också hade varit perfekt!
1 Jessifri85 :

skriven

Ja! Det är galet att det är December idag! 😃
Det har verkligen slagit till med kallt väder ❄️ Jag tycker det är fint & jag gillar den här kylan 🙂.
Skönt att träna lite. Jag körde träning både igår & idag.

Vi kör alltid med matlådor. Smidigt. Behöver inte tänka på mat förräns lådorna börjar ta slut.

Ta hand om dig❣️

2 Emma:

skriven

Tiden går helt galet fort?!
Men jag tycker också om den vackra frosten som är ute nu. <3 Snö kanske är för mycket begärt, men vem vet... ^^

3 Marie:

skriven

Det hoppar och far här med popuprutor så vet ej om jag ser allt du skrivit. Dock låter det som vi tycker lika att vi vill ha snö och att det varit en jättehärlig vinterdag med frost och soligt väder, underbart. Vi har haft -13 gr idag

Svar: Förstår inte riktigt det för när jag läser bloggen på datorn är det inga popupannonser som hoppar och far. Den som finns är enkel att klicka ner.
Hanna

4 Amanda:

skriven

Här är det också väldigt kallt, tyvärr har inte snön hittat hit men frost och minusgrader. Så förstår att du låg kvar i sängen. Även om det är skönt med promenader. :)

5 Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv :

skriven

Börjar med att fortsätta på Mirres, jag har samma problem. Men det är inte bara p din utan alla blogg.se. Jag kan heller inte se vad jag skriver alla gånger s ibland känns det som saker Kate skrobs jämt rätt. Men ja, var det jag ville säga.

Nu om inlägget då, vi hade det också kallt hr. Eller hade vi har. Tycker det är fint med frosten, men snö är väl ingen höjdare direkt får jag väl medge ändå. 😅 så där är vi väldigt olika.

6 Madde :

skriven

Känns som om vintern kom väldigt snabbt, och så mycket snö vi fick. Tycker det är så fint och hellre detta än allt det gråa vi brukar ha här på "bästkusten"

7 Amanda :

skriven

Helt galet att vi redan är inne i december månad känns som att allt har gått väldigt fort här har vi med en hel del frost tycker att det är jätte vackert ♥️

8 corkystyle:

skriven

Ja det är sjukt att det redan är december. Här var det också runt -12grader ute. Man gick bara ut då man var tvungen.

Kommentera här: