1

Att fira födelsedag, träna pilates och få paletter

Ett dagboksinlägg.
Ibland får jag lust att börja mina inlägg med "Kära dagbok men det känns kanske lite så där, haha. Så därför gör jag det inte. 
När jag kom hem efter kvällens pilatespass så hade över 15000 steg på min stegräknare. Vet inte riktigt hur det gick till för idag kändes det lite som att jag inte gjorde något särskilt men ändå så var jag upptagen med något i stort sett hela tiden. Så jag var trött när jag kom hem. Men det spelar ingen roll hur trött jag är för efter min torsdagspilates är jag alltid piggare. Körde samma klass som förra veckan och så mycket bättre det gick idag. Ibland känns det lite som att jag tappar bort alla ord men så vips lossnar det.
Igår firades det födelsedag här hos oss. Rickard fyllde år och vi firade, jag, Rickard och barnen med hemgjord smörgåstårta. Åh vad jag hoppades på att det skulle finnas kvar idag men tonåringarna i huset var hungriga så den var slut imorse. Rickard gör alltid goda tårtor men igår alltså. Mums!
Till efterrätt så hade jag gjort en ananaspaj och den åt vi med glass och grädde. Vi streamade "Maria Wern - stum sitter guden". Jag har läst boken för några år sedan och tyckte boken var bra och filmen är också bra. Det är Eva Röse som spelar huvudrollen och jag tycker hon är riktigt bra som skådespelare.
När jag kom hem ikväll så skrev M och frågade om jag ville ha några skott av hennes palettblad. Och det ville jag såklart. De står nu i vardagsrummet med mitt elefantöra som trivs som fisken i vattnet. Hoppas paletterna också gör det. Så kul att ha lite andra blommor igen!

Kommentarer:

1 ingmarie:

skriven

Fina blommor och tack för filmtips!

Kommentera här: