5

Att åka på utflykt

Här sitter jag i bilen, det har tagit nästan en timme att komma en halvmil. Det har inte hänt någon olycka utan det är vägarbete. Vi trodde inte att det skulle vara kö nu men vi hade tokfel. Jag tog med systemkameran och har massor med bilder från dagen men eftersom jag just nu sitter i bilen  så får det duga med några mobilbilder. 
Vi började dagen med att åka till parkourparken där Alex och Ida fick rasa av sig lite. Efter någon timme åkte vi och handlade matsäck och hämtade Samuel som varit med kompisar. Det blev ett stopp längs en rastplats. Tycker den ligger så fint precis vid vägen. 👇👇
Färden gick sedan vidare till Alvastra klosterruin och Omberg. Har aldrig varit på dessa platser när det är vår så det var en ny upplevelse. Fantastisk natur är det iallafall. Så mysigt att få hänga med barnen några timmar så här. Kommer uppdatera det här inlägget med fler bilder framöver. 

Kommentarer:

1 corkystyle:

skriven

Tråkigt att ni fick tillbringa lång tid i bilen. Härligt att barnen fick leka av sig och rastplatsen såg mysig ut vid vattnet.

2 Marie:

skriven

Så härligt att ni fick ses och göra en utflykt tillsammans. Ser ut som ni åt gott med och hade härliga vyer på era stopp. Samt ja bilköer kan ju sinka ner mycket mera tid än man tror.

Såg att ni firade era år tillsammans med, GRATTIS

3 Michelle :

skriven

Så kul med en utflykt :) man behöver nu det speciellt nnu under pandemin .kul o kunna fota lite på vägen :)

4 ★Orsakullan som blev mamma vid 20 – Dalaliv, finporslin & pudelliv! ★:

skriven

Låter jättekul det där, William älskade parkour förr och gick på det som träningsform så tror han älskat den där banan :) . Däremot är det ju inte så kul när det tar tid att ta sig fram på vägen ;) . Jag har sällan tålamod för sådant, men känns liksom så typiskt våren ;D.

5 Josephine:

skriven

Omberg är mycket vackert! Ser verkligen fram emot de bilderna. :-) Apropå klosterruiner så är Villers-la-Ville mycket fint: https://www.youtube.com/watch?v=VU9YlOi_M2U

Kommentera här: