En familjedag

Inatt ställdes klockan om och det känns helt konstigt i kroppen. När jag skriver det här inlägget så är klockan tio i nio "ny tid" men gamla tiden är tio i tio och det är också det som klockan är i min kropp. Jag är en timme före på något sätt. Jag har helt klart blivit för gammal för det här tramset med att ställa om klockan hit och dit. Önskar att politikerna kunde komma fram till ett beslut och då vill jag helt klart hellre ha sommartid även om det är "hittepåtid".   
Eftermiddagen igår var väldans mysig, trevlig och rörande. Vi hade barnvälsignelse för Marcus och Beas lille Kevin. Fina tal, fin sång och jag blev alldeles rörd och nära till tårarna när föräldrarna pratade om sin kärlek till sin Kevin. Det var väldigt roligt att träffa A igen som vi träffade när Marcus och Bea gifte sig. Härlig dag! 
Så gulligt ju att far och son matchar! 😍
Mina planer för den här söndagen är att åka iväg och döma fotboll om ett par timmar. Har fått liv i mitt headset som strulade sist och det är så mycket roligare att döma när man kan kommunicera med varandra i viktiga situationer i "realtid". Däremot måste man fortfarande döma som att man inte har utrustningen eftersom den kan lägga av.  Vad ska du göra idag? 
 
 
1 Linda :

skriven

Vilken fin tårta!

2 Petra Olsson:

skriven

Så mysigt med dop 🤍ja denna vintertid vad är den bra till😂ställa om klockorna är småsegt , bättre med sommartid året runt . Kram

3 ingmarie:

skriven

Det verkar vara slut på tids-tramset redan nästa år! Hoppas som du! Inte för att jag är för gammal ( ;-) ) utan för jag tycker det är onödigt. :-)

Kommentera här: