Hanna

Söndagslistan vecka 23
Det är en trött tjej som sitter här och skriver söndagslistan. Jag tänkte faktiskt bara skriva färdigt det här inlägget och sedan är det bums i säng för mig. Som vanligt så går det inte så bra att sova ikapp på helgerna. Men jag ska nog vakna pigg imorgon. Hoppas jag! 
Känsla: Mest lycka men också några stänk av avundsjuka och lite bitterhet. Men såklart mest glädje.
Väder: Tidigare i veckan var det sommarvärme men helgen har varit kall.
Något ledsamt jag fick veta: Jag har läst Elin Kjos blogg under en lång tid men så blev uppdateringarna mer sporadiska och nu finns inte bloggen kvar. Så läste jag en upday att hon drabbats av en aggressiv och obotlig form av cancer. Alltså livet är så orättvist. Förra året dog Therese Alvén i en aggressiv form av äggstockscancer och nu är Elin svårt sjuk. Orättvist är bara förnamnet!
Veckans bild: Mina pioner har verkligen tagit sig. Den här tiden förra året så var de i full blom. Men inte i år. Är väldigt glad för det för då får jag njuta av blommorna längre.
Något knäppt: 
Skylten som sitter på toalettdörren på strålbehandlingen på US. "För allas trevnad, låt tvål och handsprit vara kvar på toaletten." Vad är det för fel på folk?
Onödigt vetande: Att igelkottar kan fräsa....
Jobbigaste: Att titta på en coronadokumentär från ett sjukhus i Sverige. Jag satt med tårarna i ögonen hela tiden. Så hemskt ju.
Min finaste outfit: (Jag har fortfarande inte vant mig vid att se mig i mitt mörka hår. Vem är hon, lite så känns det....)
3 positiva från veckan:
- Marcus och Beas bröllop! Såklart liksom. Det var ett litet bröllop med enbart de närmsta. 
- Skolan är slut! Nu räknar jag med att jag inte behöver göra en komplettering. 
- Att kroppen börjar kännas annorlunda när det kommer till träning. Men på ett bra sätt. 
Veckans träning:
Pilates 1*30 minuter och så tjugo minuter med fokus på mage.
Löpning med domarklubben i tisdags, match onsdag och söndag. Sen som alltid ett gäng promenader.
Veckans mest lästa inlägg: 
Fröken Rödlök

De här sjukdomarna är fruktansvärda. Och inget kan man göra. Hemskt att så många försvinner ❤️

Emma Engström

Elin Kjos var ny för mig, men så tråkigt att bloggen inte finns mer! När man liksom hittat något man gillar att läsa men så otroligt hemskt att vissa drabbas av sjukdomar som är obotliga, vad det berörde mig <3 Alltså du, tycker du är otroligt fin i hårfärgen men klart det kanske är lite konstigt till en början! Men kanske är det en vanesak liksom :D Men otroligt fin!! <3

Snabela

cancer är en hemsk sjukdom. Så tråkig att ingen har funnit nått vaccin mot den sjukdomen. Den sjukdomen borde bli utrotad.

Therese Carlsson

Oj nej vad trist 😔.. fuck cancer vad jobbigt att hon har fått det , livet är fett orättvist tycker jag.. Så fint kort på dig . Oj kan dom fräsa det visste inte jag. Ha en bra måndag

Amanda

Åh vilken rolig lista du skriver ner så kul med sådan här vecko lostpr❤️

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress