Hanna

Lyckan jag känner!
Jag bara måste berätta om mina senaste löppass (förutom min match i söndags) och känslan jag har. Jag blir helt lycklig när jag tänker på hur mycket framåt det gått bara den senaste månaden. Att återigen känna den där riktiga träningsglädjen och lyckan. Ett år har det tagit att komma tillbaka och nu börjar jag verkligen känna att Hanna kommer tillbaka mer och mer. Hanna som sprang med lätta steg och utvecklades för varje pass. 
I lördags sprang jag till jobbet, och känslan jag hade i kroppen var något helt annat än i vanliga fall. Jag är van vid att springa med känslan av att jag har betong i kroppen. Det är över ett år sedan som jag gick ut och sprang i tempo under 6 minuter/kilometer och i lördags sprang jag med det tempot i över en mil. Kändes helt underbart och jag fick en självförtroendekick.
Idag var det åter dags för tisdagsträningen med domarklubben och jag var lite nervös faktiskt. Hade inte anpassat vätskeintaget efter att träna i värmen och sovit alldeles för dåligt. (Försov mig imorse så jag missade tåget. Men hann till jobbet ändå då Rickard skjutsade mig...) Så det var inte med de bästa förutsättningarna som jag åkte med Rickard till löparbanan där vi skulle möta upp de andra domarna. Som vanligt körde vi 10*200 meter och hjälp vad jobbigt det var under tiden. I ena kurvan hade vi såklart motvind och det är alltid motvind någonstans. Östgötaslätten där det alltid blåser.... Efter tvåhundringarna blev det en fem minuters vila och efter det var det dags för start och stopp på en 100 meters sträcka. Och vet du vad, jag tror att jag börjar bli redo för att springa löptest. Det trodde jag inte för bara ett par veckor sedan. Men jag ska såklart provspringa en gång för att se var formen ligger. Men jag känner mig så glad och peppad över att min form är tillbaka.
Mirre - Sweetwords

Ohhh härligt att höra, bra kämpat =D

Emma Engström

Blir så peppad och motiverad av dig! Så himla grym och vilken kämparglöd du har, heja dig :D <3

Evahle - mammalivet och psykisk hälsa

Åh vad skönt att det går framåt :) Den där glädjen är verkligen så härlig när man känner att man orkar, vill och kan. Heja dig! :)

Therese Carlsson

Vad jobbigt att försova sig, men bra att Rickard kunde köra dig 😊.. Du är så duktig som kan hålla dig till träningen, jag tappar det efter ett tag och sen kommer in i det igen och sen tappar jag det igen.
Ha en bra onsdag

Fröken Rödlök

Åh vad roligt att höra. Så glad jag blir av att läsa detta. Heja heja.

Sandra (sandifighter)

Vilket underbart inlägg, blir så glad över din glädje. Själv kan jag inte förstå att löpning är kul, men alla har vi ju olika sorters sätt att må bra. Haha. Härliga du!

Lillan Kind

Men åh så härligt det låter! Jag förstår lyckokänslan! Det är helt underbart när man har tragglat på länge och det har gått tungt och åter tungt. Och så plötsligt går det lätt och allt faller på plats. Du kanske rentav har hamnat i ett flow? Jag hoppas iallafall att känslan och formen håller i sig, och att utvecklingen fortsätter i denna positiva riktning😄

Tess

Gud va flitig du är - skit duktig :) Ja för mig hade ja dött om ja sprang eller gick till jobbet för vi jobbar ju 12 Tim o vi går O springer så mycket där haha 😂 Men ja du är skit duktig gumman! Heja du

Paulina

Vad kul att det har gått bättre. Då blir en ju mer motiverad till att fortsätta 😊
Jag har varit kass på att köpa det senaste och sist gick det inte alls bra. Måste verkligen vara igång med det för att det ska gå framåt.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress