Hanna

En skavsårsrunda
I förmiddag gav vi oss ut på den här resans sista löppass. Jag ville springa en mil eftersom jag har som mål att göra det en gång varje månad. Kanske inte det smartaste i den här värmen. Det jobbigaste var dock inte värmen utan att jag fick skavsår på mina lår. Jag lär mig aldrig att jag inte kan springa i korta shorts. När vi sprungit runt Visbys ringmur och även en bit uppför jobbigaste backen inne i Visbys innerstad var Rickard snäll och erbjöd sig att byta shorts med mig. Det var skönt faktiskt, då kunde jag springa några kilometer till. Men så fick jag istället skavsår på mina armar och där sportbh:n satt. Suck alltså men nu kan jag sätta check på ett junimål. 

Diana

Shit, vad bra jobbat!!! 👏🏼👏🏼👏🏼 Skav är aldrig kul så det var ju bra att ni kunde byta shorts. Får man fråga hur ofta du löptränar? Springer du varje dag? Jag vill börja med löpning igen men det är så svårt att ta tag i det. Har du tips tar jag gärna emot det 😃👍🏼 Kramar

★ Orsakulla som blev mamma vid 20, porslin, pudelägare & specialpedagog ★

Men av att läsa detta blir jag förbannad, INTE på dig. Utan på att vi tjejer ska få skavsår från våra kläder :[ . Vad sjutton liksom? Det känns så galet fel att vi ska behöva ha plagg som ger oss diverse skador för att vi just är kvinnor? Rent spontant är det väl för att vi ska se "sexiga" ut antar jag. Korta shorts och gärna tajta.

Det är som när jag köpte såna där "bra" träningskläder och så korvar det ner sig :[. Skitfint verkligen när man gått ett tag och svettas och byxorna ger vika :(.

Junitjej

Så himla bra jobbat!!! Att springa i denna värme är minsann inte dåligt! Men så jobbigt med skavsår. Jag kan inte ens ha kjol på mig utan att ha trosor med korta ben.

Evah Åberg

Usch lårskav är verkligen jobbigt. Jag skulle aldrig klara att springa i denna värmen. Orkar knappt existera haha

Elin | ute med självbiografin "Genomskinlig grå" 23 april 2020

Tänkte just skriva hur orka du springa i denna värmen haha. Fint det såg ut där ni sprang

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress