Hanna

En härlig start på veckan
Vilken underbar start det blivit på dagen. Jag har haft en bra dag på jobbet, ett bra samtal med min chef vad gäller min praktik. Vi får se hur det kommer lösa sig, hon skulle kolla läget och det känns bra för mig vad gäller det. Jag har känt mig pigg idag, gick och la mig tidigt och fick sova nästan hela natten. Vaknade en del av drömmar men så där blir jag ibland.
Ikväll kom Marcus och Bea hit, vi åt upp resterna av bröllopstårtan och så grillade vi god mat. Det blev rester över till lunch imorgon. Mums! Mys ju att få umgås en sväng, det var ju så längesedan vi sågs förutom bröllopet. Givetvis coronaanpassade vi och höll avstånd.
Den här bilden kom upp i mitt minne på Facebook imorse. Har jag varit så där stark?? 😱😱 Tror dock att jag kan stå pall fortfarande, problemet är mina höfter. Bilden är för fem år sedan. Idag blev det vila från träning, behövde det efter gårdagens match.
Min kaprifol är så fin i år. När jag köpte den så gjorde jag misstaget att inte följa rådet utan planterade den för nära väggen. Den fick massor med ohyra så jag flyttade ut den. Chansade på att den skulle trivas bättre. Och det gör den. Problemet är att den just nu inte har något att klättra på men det går ju att ordna.
 
nouw.com/sannaevelyne

Så härligt att få umgås lite, som man saknat det i dessa coronatider... grillat är ju dessutom såå gott & så mycket sommar :) perfekt när det finns kvar till lunch också ;)

Tess

Ja jag brukar också vakna så där av drömmar fast ja sovit bra, fast beroende på så påverka drömmarna mig o mår skit då ja vaknar - för de känns så real (förstår du?)

Amanda

Vilken härlig dag det låter som du hade och att drömma drömmar gör jag varje natt. Händer sällan att jag inte drömmer. Vad gott med grillat. Vad heter potatisen som ni har till köttet? :)

Louise Baumgärtner

Snacka om stark!! Och det lät verkligen som en lyckad dag, hoppas att denna blir lika bra. Kram!

Orsakullan mamma vid 20, porslin, pudelmamma & specialpedagog

Så vacker de är :D. Är det en pion på första bilden? Har ni många blommor där på er tomt?
Blir lite nyfiken gällande vad planerna kring praktiken är? Hoppas verkligen det ska lösa sig för dig så att du kan få ut din utbildning :) .

Pärla

Skönt att dagen blev så bra! Mysigt att grilla och umgås sen är det ju väldans gott med. Kaprifolen har verkligen blivit super fin ja!

Malin moen

Hoppas din chef löser det med en praktik och så att det känns bra för er båda! 🌻

charlottelinden.se

Så mysigt att få umgås lite trots denna Corona-situation. Så länge man håller avstånd och är försiktig är det ju helt lugnt ☺️

Emma Engström

Finns inget bättre än bra starter på dagen 🙏🏻 Verkar som att du har en väldigt bra chef, det är ju himla viktigt att det känns bra för dig som är anställd och hitta det som funkar för dig ☺️ Haha åh vilket minne, tycker det är så kul när såna saker kommer upp!! Stark även nu ♥️

birgitmaria

Här är det fullt på på jobbet. Det kanske lugnar sig lite efter studenten imorgon... Puh!
Kul att du har en bra chef, så hoppas det fixar sig med praktiken!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress