Hanna

Söndagslistan vecka 30
 
Det är måndag igen! 
Jag är ledig från jobbet idag efter min jobbhelg. Vad skönt det är förresten att slippa delade turer, de saknar jag inte direkt. Idag har jag varit på ett möte med en chef och platsansvarig på ett pyskiatriboende i stan vad gäller min praktik. Vi kom överrens om att jag skulle fundera lite och sedan höra av mig när jag bestämt mig oavsett hur det blir. Annars har jag läst bok och ätit stuvade makaroner och falukorv till lunch. Det är ju så gott ju! 
Känsla: Jag har varit lite ledsen den här veckan men av anledningar som jag inte kan gå in på här. 
Fokus: Staketmålning, det blir så snyggt och jättestor skillnad. Känns lite dumt att man skjutit på det så länge.
Bild: 
Veckans mest lästa inlägg: 
Låt:  
 
Väder: Det har känts mer som höst än mitten av sommaren. Jag hade verkligen tur med vädret när jag hade semester. 
Positiva från veckan: 
- mysigt födelsedagsfirande hos mamma.
- en bra jobbhelg med fina kollegor.
- fått till bra träning. 
- fick finaste komplimangen av N på jobbet som tyckte jag var så vacker utan smink. Blev helt ställd när hon sa så. Men mest glad. Jag är ju av den uppfattningen att det ges för lite komplimanger och bekräftelse. 
Present från mamma: 
Ett superfint överkast. Det är en lite suddig bild. 
Mest lästa: Jag har bara en bok kvar i serien om Jana.... 
Klantigaste: Jag spillde Nocco över mig och lite senare när jag skulle öppna en loka så bubblande det över... 
Veckans träning: 
Jag har cyklat några gånger till jobbet. Äntligen har jag hittat den perfekta vägen där jag slipper trafikljus. Jag har sprungit en mil, sprungit intervaller med Rickard och kört en hel del styrketräning.
Störande: en person på pendeln hostade i sin knutna näve. Med samma knutna hand tryckte han sedan på dörröppnaren på tåget.... 💁‍♀️ Jag tänkte säga till men eftersom han var dubbelt så stor som jag så vågade jag inte. 
birgitmaria

Vilken bra vecka du haft! Hoppas ledsenheten är på väg att gå över, vad det än handlar om!
Fint överkast och bra tränat.
Ja, det var bättre väder i början av sommaren. Nu är det lite svalt, kan man väl säga. Jag hoppas på lite mer värme nu när vi åker ända till Kalmar några dagar.

Madde

Det känns verkligen som om sommaren är över nu. Blåser och regnar här. Som jag längtar till man kan åka utomlands igen. Behöver värmen. Har slutat störa mig på andra ang covid. Jag spritar mig och sköter min del. Kommer långt med det.

Svar: Jag tänker inte på mig själv vad gäller covid. Jag tänker på andra som inte är noga och kanske dessutom har andra sjukdomar. Känns så onödigt att dra på sig smitta på grund av de som inte tänker sig för.
Hanna

★Orsakullan som blev mamma vid 20 – Dalaliv, finporslin & pudelliv! ★

Men så ledsen jag blir att du varit så ledsen. Du vet att jag bara är ett "samtal" bort? Om du vill kan du alltid ringa mig på messenger det var trevligt sist vi pratade där :).
Annars låter det som du har mycket att tänka på. Hur känner du själv inför praktiken?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress