Mina favoritinlägg i december

Igår gick vi och la oss redan vid åtta. Så trötta efter en natt med för lite sömn, nyårsfirande och socialiserande med Bea och Marcus. Jag sov som en stock och vaknade vid halv åtta pigg och glad. Fixade ett instagramkonto till föreningen som jag är instruktör i här där jag bor och så har jag kommenterat klart ett gäng bloggar.
Det är januari och dags att sammanfatta mina favoritinlägg för december månad. Det har varit en blandad kompott av lite allt möjligt. Som vanligt men jag känner ändå att det finns en röd tråd i mitt bloggande. Jag gjorde en 40 timmars fasta med Sofia och bloggade om den några dagar efter att den var klar: Fasta eller inte fasta
Mina mest gillade bilder på instagram var ju givet att ha med. Lite kul är det allt att jag har lagt ut en årsammanfattning på instagram varje år sen jag började.
Mitt inlägg om julhelgen. Så mysigt ju att läsa i efterhand.
Jag skrev ett inlägg om hälsomarkörer, vad som är viktigast för att må bra och om Saker jag inte tror på.
Jag skrev också ett gäng listor med olika sammanfattningar. Fast jag tror inte att jag publicerat alla än.... Det här kan du iallafall få läsa igen om du vill: Året var 2019.
Det blev ett inlägg om optimal ketos och tankar kring socker i juletid. Fuska eller inte fuska var frågan. Så här med facit i hand är jag glad över att jag höll mig sockerfri även om jag var väldigt sugen vissa dagar..  Jag kokade benbuljong av märgben och bloggade om receptet och så skrevs ett inlägg med samlade pilatesinlägg. Bra att ha några av favoriterna på samma ställe.
 
1 Moa Larsson:

skriven

MEN VILKET PERFEKT inlägg för mig som varit borta! Nu kan jag ju ta igen iallafall december. Ska kasta mig in på "fasta eller inte fasta" med detsamma. Kram!

2 Jennysvardag :

skriven

Så roligt att få se vilka inlägg som är dina favoriter. Så starkt att du höll dig sockerfri under julen. Man blir verkligen trött av att vara uppe på natten och fira in det nya året med raketer och allt. Skönt att du vaknade utvilad:)

3 Tess:

skriven

Oj 20.00 redan ja då är man slut hahah! Ja var också trött igår men vi hade en rolig nyårsafton:D

4 Jessica Högberg:

skriven

Vilken fin sammanfattning. Egenkokad benbuljong kan vara det bästa och godaste att ha i grytor och soppor. Önskar dej ett mycket fint 2020!

5 Therese Carlsson:

skriven

Va härligt att du somna tidigt och vakna utvilad 😊. Låter som du haft en bra nyår 😊..
God fortsättning 😊...

6 Ullie:

skriven

Hur ser man vilka insta bilder är mest ? Vet ja gjorde förra året men kommer inte ihåg . Va duktig med märgben o sånt

Svar: Googla best nine så kommer det upp direkt hur man gör. :-)
Hanna

7 nouw.com/sannaevelyne:

skriven

Kul med en liten sammanställning av sina inlägg. Jag känner själv att jag är dålig på att ha en röd tråd i mina inlägg... tycker också det är mysigt att gå tillbaka och läsa om julen 😍

8 Jessica :

skriven

Att kolla vad som blev populärast varje månad är väldigt intressant faktiskt, vissa gånger är det ju inte als det man själv trott skulle bli det 😂❤️

Svar: Det är inte vilka inlägg som andra tycker var roligast att läsa utan det är mina favoritinlägg. :-) Men annars håller jag med dig. :-)
Hanna

Kommentera här: