Check på dagens träningspass

Godmorgon! Hoppas att du mår bra. Jag har startat dagen på allra bästa sätt: först genom att riva av 8*400 och 1*1000 meter och därefter stretcha genom kroppen. Jag gjorde mitt eget program som jag bloggade om häromdagen. Du ska få se förebilder och efterbilder på min rörlighet tänkte jag.
                           
Det här är min rörlighet före stretch. Når inte golvet och lätt böjda ben.
                                
Och efter. Jag kommer med lätthet ner på golvet med händerna och jag har raka ben. Då har jag ändå bara stretchat knappt 10 minuter. Så oavsett hur stel du är så kan du alltid bli mjukare och det är inte tid mycket som krävs varje gång. Bara regelbundenhet. 
Planerna för dagen idag är att plugga och förbereda inför närträffen den fjärde februari. Vi har inte bestämt än hur vi ska redovisa vårt arbete men jag måste läsa på för att kunna prata så fritt som möjligt. Sen så jobbar jag kväll, bara fem timmar och det är inte så dumt med ett så kort pass. Önskar dig en härlig dag!
 
 
 
1 Moa Larsson:

skriven

Det är verkligen kick-ass-bra med sådana här före och efterbilder. Speciellt när det kommer till stretch. Många i dagens samhälle lever ju faktiskt i en värld där de tror att stretching bara är ett påhitt. Grym du är som dessutom redan tränat! Jag hoppas att jag ska hinna klämma in ett pass efter jag gått på kursintroduktion idag!

Kommentera här: