Hanna

Röjt och grejat
Godmorgon! Hoppas att du mår bra! Jag blir så glad när jag kikar ut genom fönstret och ser snö! Hoppas så att den ligger kvar ett tag nu. Jag har varit uppe sedan sex och röjt och grejat. Båda badrummen är städade, likaså hallen och gymmet. Vårt gym är egentligen också en hall. Vårt hus har tidigare varit två lägenheter så vi har två hallar och två ytterdörrar. Den lilla hallen där vårt gym är räknar jag som ett extra rum. En liten bonus.
Jag har också kört igång en maskin disk och maskin med tvätt. Den måste jag gå och hänga förresten. Det blev inget läsande igår kväll i LCHF-magasinet. Istället så röjde jag i garderoben och vårt sovrum. Så där är det fint! :-) Jag älskar verkligen att ha det rent och fint omkring mig. Någon dag framöver ska jag ta fram stora sopsäcken och röja och rensa. Visst känns det skönt i själen när det är fint omkring en? Jag har inte glömt inlägget hemma hos mig. Det kommer framöver.
Jag behöver definitivt fler träningstights... Har ju inte ett enda par ju. 😁😜🤣
En del av min färgkoordinerade garderob. Två hyllplan är inte med då jag inte städat färdigt. Dels är det hyllan med alla mina träningsöverdelar och så hyllan längst ner med de där kläderna som är i mellanlandet. Kan inte bestämma mig för om en del ska åka ut, annat är gamla favoriter och ska definitivt inte ut. Jag har heller inte fotat den andra halvan med alla mina klänningar (inte alla förresten, en hel del är ute i förrådet med) blusar och tröjor.
Dagens planer:
- Pilates i Mjölby
- Jag ska plugga och försöka se om jag kan förstå uppgifterna.
- Blogga
- Jag måste springa något. Antingen intervall eller bara jogga några kilometer i skogen.
Madde

Tror vi alla mår bra med lite ordning och reda. Har så mycket som jag ligger efter med just nu, men det kommer.

Pärla

Här är det bra. Vi har också snö men jag tycker den kan försvinna, nästan mars så jag vill ha vår haha.
Men hua så tidigt och hurtigt av dig med. Men visst är det skönt och rogivande när det är klart.
Önskar jag hade någon ordning alls i min garderob haha!
Lycka till med plugg och annat, själv ska jag besiktiga bilen..

Tess

Gud så härligt när man får allt städat o fixat hemma :D Ja här är det solsken o massor med snö :) jag gillar det men ändå är man less på snö haha!! Ha en underbar dag

Amanda (Swedish Passport)

Alltså åh, man blir ju typ lycklig i själen när allting är städat och organiserat runt omkring sig! Sambon tycker dock jag är knäpp som håller på att sortera garderoben efter färg så känns bra att höra att vi är fler ;)

Liw

Håller med dig, jag gillar att ha ordning i hemmet även om det inte alltid är det 😊 Vad sugen jag blev på en löptur när jag läste din avslutning. Var så länge sedan nu. Hoppas du får en fortsatt bra dag!

Emma

Haha här sitter jag och längtar tills snön smälter bort.. men det är mest för jag är så klantig och är expert på att halka..
Vad skönt att få så mycket gjort! Här blev det städning och dammsugning. Det får räcka för idag

Emma Engström

Vad härligt med en tidig start på dagen, älskar själv att komma igång och göra så mycket som möjligt på morgonen och förmiddagen! :D Vi har inte fått snö faktiskt, men det har dock varit otroligt kallt ändå! Hoppas det får ligga kvar ett tag :D

Paulina

Bra gjort av dig. Det är så skönt när det är städat och känns även skönt att rensa garderoberna. Hela livet känns mer tillfredsställande haha😄

Amanda

Oj vad du har fått gjort mycket redan så tidigt på morgonen! Jag hade inte orkat gjort så mycket så tidigt. Men det är skönt när man har fått mycket gjort det håller jag med om :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress