Hanna

Det bästa stödet är gratis
 
Vilken härlig start på veckan det har blivit. Jag jobbade till två och när jag kom hem så satt jag och bloggade lite och så ville Ida spela spel. Efter spelandet så lekte vi kurragömma en bra stund: jag, Rickard, Alex och Ida. Det är lite kul hur svårt det kan vara att hitta varandra fast det blir ungefär samma ställen hela tiden som man gömmer sig på. Kvällen spenderades på pilatesmattan och instruerade mina deltagare. Ikväll funderade jag över om det blir lite för mycket samma saker, måste hitta på lite nytt. Knäppt att jag tänker så med tanke på att jag hade några godbitar att bjuda på idag. 
Bilden då kanske du sitter och tänker nu, vad har den med inlägget att göra? Men det ska jag berätta. Jag la ut bilden på instagram häromdagen och jag tycker den är så talande. Det är så ofta jag tänker att jag inte kan supporta vänner så mycket som jag vill. Men det bästa stödet är ju inte det ekonomiska, att man ska shoppa en massa grejer. Utan just det här att faktiskt använda sina kanaler till att tipsa och sprida det man tycker är bra till fler människor. Att ge uppmuntran kostar ingenting men kan göra stor skillnad för den som har drömmen och verkligen brinner för något. Man borde bli mer generös med att supporta tycker jag.
 
 
charlottelinden.se

Jag håller verkligen med dig angånde bilden och det sistnämnda! Det är så enkelt och, som du nämner, helt gratis, men ändå är man ofta för dålig på det där. Vi som bloggar vet ju verkligen hur mycket det uppskattas med något så simpelt som en kommentar, en delning eller liknande :)

Diana Saelöen

Håller med om att det är så viktigt att supports varandra genom att använda sociala medier. Det kan gälla bloggar också... hittar jag ett riktigt bra inlägg med innehåll som kan vara av intresse för mpnga så länkar och delar jag det på mina sociala medier.... det kan man göra som du skriver även göra när det gäller buissines som vänner driver.

Jessica

Håller helt med dig behöver absolut inte vara att man ger något fysisk eller pengar liksom, kan man marknadsföra något sin vän gör så är ju det också att ge något, de bästa man kan ge är kärlek och sin tid tror ja❤️

Lexochlogan

Bilden talar för sig tycker jag. Lika enkelt som det är att se vad bilderna beskriver, lika lätt är det att hjälpa och suportera någon. Får jag låna bilden?

Svar: Ja, såklart du får. Länka gärna till mig. :-)
Hanna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress