Madeleines bloggutmaning - påskfrågor

Godmorgon måndag! Jag har den där konstiga känslan av att det är något särskilt idag. Men jag har kollat på mitt schema och jag ska inte jobba. Det är nog bara ovanan att vara ledig så här en måndag när jag redan varit ledig fredag till söndag. Efter idag är det slut på mina slappedagar. Den här veckan jobbar jag fyra dagar, sista dagarna på introduktionen. Vi får se om jag kommer behöva fler dagar. Men jag hoppas inte det för nu vill jag komma in i arbetet och kunna jobba självständigt. 
Jag tänkte avsluta inlägget med Madeleines bloggutmaning och en sammanfattning kring påsken. 
9. Skärtorsdagen idag, kommer påskkärringar/gubbar till er?
Nej tack! Jag gick påskkärring som barn men då hade jag ritat påskkort som jag också delade ut. Här där jag bor kommer barnen utan kort och då är det inte lika roligt att ge. Så jag brukar säga att vi inte har något godis. Samma sak med halloween... I år bestämdes det i området att på grund av corona så är det inga barn som får gå påskkärring. 
10. Långfredagen idag och påsken är speciell i år på grund av Corona. Kommer ni äta påskmiddag tillsammans med någon?
Vi åkte iväg på äventyr. Det inlägget kan du läsa HÄR. 
11. Påskafton idag, äter du eller ger du bort påskägg?
Barnen får såklart påskägg och påskpresent. Vi åkte iväg och träffade Rickards pappa för en god påskmiddag.
12. Påskdagen idag, har du ätit sill under påsken?
Jag tycker om sill men jag kan inte äta sill. Jag får ont i magen av det tyvärr. Min mammas sill är så god. Särskilt den hon brukar göra med tomat och dill. 
13. Annandag påsk, en extra ledig dag tillsammans. Vad gör du?
Planerna för dagen är att plugga. Vi pratade även om att gå iväg till lekparken, jag och M med barnen men det blev inget bestämt. Men jag vette katten om jag har lust att gå ut när det blåser så dant. Får bylta på mig isånafall. Det blir isånafall senare idag.  
 
 
1 Amanda :

skriven

Skönt med lite ledighet kul med lite utflykter under påsk här blåser det med otroligt mycket i dag 😊

2 Alexandra:

skriven

Det är alltid skönt med en extra dag ledigt men för mig så rubbas alltid mina rutiner, då det jag i vanliga fall hade gjort idag görs imorgon! 😂

3 MissMadde:

skriven

Låter som en rolig utmaning. Ska verkligen ha kolla för Maj månads utmaning. Låter som din påsk har varit bra :)

4 Karolinee :

skriven

Det låter som en kul idé detta. Synd att jag är så dålig på utmaningar haha. Hoppas din påsk varit bra. Ha en fin måndag . Kram

5 Diana Saelöen:

skriven

Ha ha ja, man kan verkligen ställa sig frågande när man plötsligt är inne på dag 4 av ledighet, kan det vara möjligt?...bästa att kolla så att man inte jobbar. Själv försökte jag boka in en massa saker i mitt arbetsschema idag, men fick veta att det itne går för sig.

Har inte märkt av så mycket av påsken annars, lite grann påskpynt har det blivit men det är nog allt...

6 Pärla:

skriven

Skönt att ni kom iväg lite vid påsken ändå och fick umgås. Håller med dig om barnen som "bara går" nu för tiden, hit kommer det tack och lov inga i vanliga fall heller.
Idag blåser det storm här med så inte super sugen på något.

7 ajlimullersandvik.blogg.se:

skriven

Jag får också ont i magen av sill, tycker det är himla orättvist XD

8 Tess:

skriven

Men vilken rolig utmaning - ja älskar å läsa såna :D skönt å va ledig ja jobba onsd Tors fred sen ledig lördag sönd men jobbar idag - dock em så de är lugnt :)

9 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★:

skriven

Kan tänka mig att det blir speciellt för dig som är van vid att jobba oregelbundet när det blir så här långledigt. Nog är man vaneperson alltid, kände lite lika så här när jag vaknade imorse för normalt jobbar jag ju måndag till torsdag. Så tråkigt att du inte kan äta sill när du gillar det. För mig är det tvärtom jag kan äta men tycker inte om det ;).

Kommentera här: