Den perfekta bloggen

Jag har en timmes lunchrast nu och passar på att kika in här. Vi har haft HLR-utbildning och den var lite annorlunda uppbyggd så här på sjukhuset jämfört med mitt tidigare jobb. Väldigt lärorikt måste jag säga. Efter lunchen ska vi prata om andra saker. Känner att det hittills varit en spännande och givande dag. 
Jag fick lite inspiration från Pärla Hon skrev om saker som gör att hon fortsätter läsa en blogg. Så jag tänkte skriva några rader om vad som gör att jag fortsätter läsa en blogg.
 Mina kriterier för en bra blogg: 
  • Jag vill läsa texter som inspirerar mig, gärna om träning och hälsa men också glimtar från vardagen. 
  • Uppdatera lagom! Morgon, middag, kväll är väl ett bra intervall tycker jag. Då finns det alltid något nytt att läsa och så missar man inga inlägg. 
Jag gillar inte:  
  • För perfekta bilder så det ser mer ut som ett tidningsmagasin, det gör mig extremt opepp och oinspirerad. 
  • Bloggar med långa texter. Så där långa att jag hunnit glömma bort vad det stod i början av inlägget. 
  • För många bilder.Det är inte samma sak att ha bilderna i miniatyr. Inlägget som helhet blir då kortare även om det är lika många bilder. 


1 Ullie:

skriven

Ja uppdaterar ofta mitt i natten me då är det nytt till morgonen
Ha en fortsatt härlig dag gillar sånt med HLR o bra att få uppdatering det ändrar ju sej rätt ofta

2 nouw.com/sannaevelyne:

skriven

Härligt att du känner att utbildningen är lärorik, blir ju mycket roligare då! Alltid kul att läsa vad andra gillar hos bloggar. Jag håller med, där emot har jag svårt för inlägg där det inte finns några bilder alls. Jag vill bli inspirerad av både text & bild :)

3 Moa Larsson:

skriven

Försöker rannsaka mig själv efter dina de här kraven och har kommit fram till att nej, träning och hälsa skulle det behöva finnas mer av i min blogg. Och jag hoppas att mina bilder trots att de är tagna med en systemkamera inte ser ut som ett magasin som glamofierar vardagen. Hur som helst intressant att läsa om vad du tycker om! Och jag håller med dig! Långa inlägg är min absoluta hatsymbol, haha. Kram!

Svar: Jag har alltid tyckt väldigt mycket om din blogg, du behöver inte ändra något. Inte för min skull iallafall. :-)
Hanna

4 Jessica :

skriven

Så roligt att läsa vad folk gillar och inte gillar i bloggar.jag håller med om mycket kring just vad som man inte är så förtjust i faktiskt aldrig gillat dom här mega stora bilderna sen typ massa såna i ett inlägg, så man nästan får ont i fingret av att scrolla,till att typ hitta texten 😂😂

Kommentera här: