Flashbackfredag

I måndags (23 september) var det två år sedan som jag åkte upp till Stockholm för att vara med på två pilatespass med en stor instruktör från USA, Anula Maiberg. Det här var det första passet där jag fick prova på att träna i maskin och med fjädrar som motstånd. I vissa övningar är fjädrarna en hjälp medan de i andra gör övningen mycket svårare.
Efter det passet körde vi också ett på matta. Det var en del svåra övningar som jag verkligen inte behärskade. Men det var så roligt!
September 2017 var också månaden då det äntligen började hända lite. Jag kom i kontakt med Julia i Stockholm via instagram och då tränade jag en klass tillsammans med henne och så satte vi oss på ett fik och diskuterade pilatesutbildningar. Till slut landade det i Basi Pilates och det ångrar jag inte även om den klassiska pilates fortfarande är mig väldigt kär! Avslutar inlägget med alla bilder som jag har från kvällen.
 
1 Inne hos Ina:

skriven

Det är alltid lika kul att läsa om pilates här, för din kärlek och ditt engagemang lyser verkligen igenom! Det låter som roliga tillfällen du berättar om!

2 Paulina :

skriven

Men vad roligt! USA! Wooow!
Ser verkligen super kul,
Men hade aldrig vågat! Hahah du är super duktigt! Min idol 💜

3 Jennysvardag :

skriven

Vilken resa som du har gjort med pilates. Så roligt att du fick träna pilates med en instruktör från usa.

4 Jenny:

skriven

Vilket spännande äventyr och upplevelse. Ett minne du kommer bära med dig för resten av livet. <3 Kram till dig och ha en fin fredag.

5 Pärla:

skriven

Så kul att titta tillbaka lite. Måste varit härligt ja även om man såklart inte behärskar allt bara sådär men du utvecklas ju något enormt hela tiden.

6 Anna svensson:

skriven

Det är så roligt att kolla tillbaka och bara känna att man gjorde rätt beslut och sen se hue långt man har kommit nu! hade så gärna gått på dina träningar eller haft dig som pt nu när jah börjat träna ;)

7 Amanda :

skriven

Åh vad kul med sådan övningar ❤️😊

8 Jennifer:

skriven

Jag blir mer och mer sugen på att prova både yoga och pilates varje gång jag är inne här hos dig :P

9 Sofie:

skriven

Vad roligt att det händer lite saker, USA dessutom. Härligt 🙂😍

10 Fröken Rödlök:

skriven

Vad roligt att få kolla tillbaka på saker du gjort tidigare år - skoj att du delar med dig av detta =)

11 Therese Carlsson :

skriven

Vilket spännande upplevelse och äventyr 😊 kul med övningar

12 Amanda:

skriven

Så kul att få veta hur ditt intresse för pilates började och att det redan var 2 år sen tiden går så fort. Ni ser ut att ha kul även om det ser lite jobbigt ut ;)

13 Mina:

skriven

Kul att se tillbaka och inse att mycket ha hänt sedan dess. Du är så grym och du kommer nå dina mål och jag håller tummarna för dig ❤

Kommentera här: