Ett roligt flöde med en twist

Ikväll hade jag mitt sista pass corefusion för den här terminen. Varje måndag förutom en vecka när jag hade ont i halsen så har jag hållit mitt pass. Det blev lite strul med musiken så låtarna kom inte i den ordningen jag tänkt vilket ställde till det lite. Men det blev bra ändå och mina kunder var nöjda. De undrade om jag fortsätter i höst och det vill jag göra såklart.
Tänkte tipsa om ett spännande flöde. Scrollade lite på instagram och så hittade jag ett nytt spännande konto. Du som följer mig på instagram har såklart redan sett det men ville lägga ut det här med. Du får flexion/extension, stretch, allt i ett liksom.
1 Liw:

skriven

Tack för träningstipsen! Jag gillar mer extension men kan ju vara skönt med ett flöde som innehåller både och 👍 Bra med film och inte bara en bild.

Svar: Man behöver både och! :-) Mest extension dock om man sitter mycket. :-)
Hanna

2 Kamilla:

skriven

Trist att musiken knasade sig lite men du är ju proffsig och fick till det bra ändå. Så roligt med din youtube kanal. Du kommer få besök av mig kan jag lova.

3 jessica:

skriven

jag tycker du är så duktig på att hålla igång med träningen hella tiden, det är verkligen så duktigt :) <3

4 Jenny:

skriven

Vilka bra träningstips :) Tack! Hälsningar Jenny

5 Åsa, Mittliv-Mittval:

skriven

Jag är inte så van vid pilates men kör ju en del corepass. Ofta hittar jag inspiration till passen och nya övningar hos dig, även om jag inte gör dem på precis rätt "pilatessätt".

Kommentera här: