Små vårtecken

Jag har inte sett ett enda vårtecken men i fredags så var jag till affären och handlade till den dagens middag: kålpudding. Det är nog godaste husmanskosten tror jag. När jag kom hem fick jag ett infall att jag måste klippa bort de gamla stänglarna på mina pionbuskar. Och vad ser jag då? Jo, nya skott! Jag blev så lycklig när jag fick se de små vårtecknena. Såg även att min kaprifol fått små blad. Livet återvänder, tänkte på det att just nu är allt så gult och brunt att det inte känns som att livet kommer komma tillbaka. Det vet jag ju såklart att det gör och det var så underbart att få se de små tecknena. Det bästa är fortfarande framför oss och den tanken njuter jag av! Hur det långsamt blir ljusare på kvällarna och dagarna blir längre. Underbart!
 
1 Pärla:

skriven

Åh kålpudding är typ en av de få saker jag inte klarar av, annars äter jag de mesta. Här har det varit dåligt med vårtecken med men så helt plötsligt såg jag ett gäng vitsippor på gräsmattan, kändes vårit.

2 Elisa:

skriven

Snart är alla färger här igen, så härligt. :D Jag har inte heller sett något riktigt vårtecken än, förutom de bilder alla delar på vad de sett som dina. Kul att pionerna är på väg. :) underbar bild på kaprifolen för övrigt (om det är den? jag är dålig på blommor, haha).

3 Jennysvardag:

skriven

Kålpudding är ju verkligen så gott. Jag håller med om att det är en av dom godaste husmanskost. Vad roligt att det har kommit nya skott på busken. Viatt går man lite nu och letar vårtecken? :)

4 Emelie:

skriven

Åh så härligt med lite vårtecken! Det behövs verkligen för att behålla hoppet om en vinter som ska ta slut! 😆 här snöar det just nu, usch!

5 Johanna:

skriven

Åh vad jag väntar på att få dessa små vårtecken här uppe i Hälsingland, vi har än så länge en del snö kvar, hoppas att den smälter bort snart :)

6 Sandra:

skriven

Oh vad du gjorde mig glad ❤ tack vare ditt inlägg så inser jag att det finns en vår och att den kommer. Här snöar det ännu och det känns trögt 😒

7 Trollkatt:

skriven

Lite avundsjuk blir jag allt av att se dina vårtecken, här är det hur mycket snö som helst och vitt vitt vitt. Idag strålar dock solen så kanske det kan smälta undan inom kort. Önskar dig en fin vårdagjämning (imorgon) <3.

8 Therese:

skriven

Så härligt!

9 Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

skriven

Åh så fint :) Jag har inte sett så många vårtecken än. Här är det mest snöigt och kallt än, men idag har vi sol i alla fall

10 Michelle :

skriven

Så härligt när våren dyker upp typ för ’tredje gången ’. Men det är härligt med vårtecken :)

11 Lillan:

skriven

äntligen är våren på ingång ser jag så underbart!!!

12 Amanda:

skriven

Men vad härligt med små vårtecken:)

13 Anna:

skriven

Det är verkligen härligt när man börjar se vårtecken! Här har vi haft både snödroppar, krokus och vintergäck så jag tror nog att våren är på gång snart!

14 Yasmine:

skriven

Det är verkligen så kul att se alla vårtecken :D Kram

15 Michaela :

skriven

Jag blir alldeles sprallig i kroppen när jag ser vår tecken 🙂❤️😍

16 Anna svensson:

skriven

Åh så härligt! & gud vad du gjorde mig sugen på kåldolmar nu. Både det och kålpudding är så himla gott och har nog inte ätit det sen jag var liten. Vilket är så synd 😕

17 Frugan E:

skriven

Så härligt när de första vårtecknen kommer och man kan känna det i luften :) Älskar pioner och syrener speciellt, vi har också pioner och hela ena häcken vid sidan av vårt hus är syrenbuske och doften är ju magisk! Vår och sommar är underbart i Sverige <3

18 Madelene:

skriven

Åhh att få se vårtecken är de underbaraste som finns, hoppas att de kommer dyka upp lite här hos oss snart

19 Sarah:

skriven

Så roligt att ditt första vårtecken kom fram när du klippte dina buskar :) Jag blir med glad över att få se alla vårblommor som kommer upp :)

20 Sara Stödberg:

skriven

Precis det inlägg som jag behövde just nu. Tack för att du påminner mig om att det snart, snart blir varmare igen!

21 Therese Carlsson :

skriven

Ja det är alltid kul när man ser att våren är på väg

22 Daisy:

skriven

Ja det går sakta men framåt med våren, solen sken så härligt idag :’) så snart kanske

23 carro :

skriven

Gud så härligt att dessa har börjat proppa upp sakta men säkert.Ja nu börjar man verkligen få vår känslor och dagarna blir ljusare och längre

24 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★:

skriven

Åh så fint med vårtecken vi har inga tyvärr, är mer snö och slask men hoppas verkligen på att vi snart får våren vi med :D.

25 Fnulan:

skriven

Åh man blir alldeles sprallig när man ser alla vårtecken. GUD vad jag längtar jag med. Fina bilder!!

26 Johanna:

skriven

åh härligt med pionskott... nu fick jag sorg i hjärtat att jag inte får se mina pioner blomma i år eftersom jag och exet separerat och han bor kvar i huset... Tur jag hittade fejk och kan ha i fönstret, men det är inte alls samma :(

27 sofia:

skriven

Men vad underbart med lite vårtecken äntligen! Nu är man mer än redo för både vår och sommar alltså :)

28 LIL' BABUSTYLE - Here's my story:

skriven

Älskar små vårtecken!

29 Viktor:

skriven

Kålpudding, det var tammetusan länge sen man åt haha! Åt det en hel del hos min mor! Nu längtar jag till sol & värme! :)

30 Jennifer:

skriven

Åh jag älskar vårtecken! Såg små påskliljor i buskarna igår när jag och min vän var ute och promenerade! :D

31 Marie:

skriven

Ohh börjar de komma nu, jag längtar verkligen =D, kanske finns här också, jag som missar

32 Amanda:

skriven

Ja man trodde aldrig att våren skulle komma men efter idag har jag också hopp, Hoppas middagen smakar bra. Husmanskost är ju så gott :)

33 Yela:

skriven

Men så himla underbart att se, kanske snart blir vår då 😃 Läste förresten att de troligtvis kommer bli riktigt varmt nu i April!

34 Fru Elversson:

skriven

Skönt att våren är på ingång! Trött på vinter väder nu! Låter som att du är en person med gröna fingrar? Jag totalt suger på sådant, men skulle vilja ha kunskap kring blommor med mera! Hoppas du sover gott inatt, kram!

35 Ullie:

skriven

o ja hittade ju kroku här om agen o nån annan såg snödroppar dem har ja inte tittat under kanske är under löven här man blir så hiskelit glad snart....

36 Matilda Berlin:

skriven

Men alltså guuu vad underbart med vårtecknena ju!! Bådar så gott inför att komma hem sen, hihi! KRAM finaste <3

Kommentera här: