Fem en fredag vecka 10: Ursäkter

När du läser det här inlägget så är jag på bio. Kanske, haha, beror på när du läser det, hehe. Det här är alltså tidsinställt så att bloggen inte står tom när jag roar mig med familjen. Idag har jag tränat med Rickard på gymmet. Så kul att vara tillbaka där på ett besök som inte är ett pass utan där jag kan träna lite vad jag vill. Det blev marklyft, bänkpress och lite annat smått och gott. 

Något annat jag gjort är att städa på Alex och Idas rum. Särskilt Idas rum tog sin lilla tid eftersom att hon har legobyggen över hela golvet så det är inte lättstädat. Men nu så är det fint. Min uppgift om borderline blev klar i ett kick så den har jag skickat iväg. Reflektionerna gick lätt så nu väntar jag på nästa uppgift. Ska passa på att läsa lite mer nu när jag har extra tid.

Men vet du vad, det är ju Fem en fredag så måste såklart svara på Elisas frågor.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar hos Elisa inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till Elisa så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad hade du för ursäkt sist du hoppade över ett socialt sammanhang?
  2. Vad var din ursäkt senaste gången du kom sent till någonting?
  3. Vad är något du önskar du kunde bli ursäktad från just nu?
  4. Vilken ursäkt har någon gett dig på sistone?
  5. Vilken är den sämsta ursäkten du använt dig av i någon situation?
1.
För några veckor sedan blev jag bjuden till en vän som för ett tag sedan som skulle ha en inflyttningsfest. Jag var dock tvungen att tacka nej då jag hade feber. Så det är ju egentligen ingen ursäkt så men det enda jag kommer ihåg just nu.
2.
Jag är tidspessimist och kommer inte sent, jag är alltid för tidig istället. Men jo förresten, senast jag hade match kom jag 10 minuter sent till uppsamlingsplatsen. Det är fördelen med att bestämma etn timme och en kvart innan istället för bara en timme. Anledningen till att jag kom sent var för att jag ställt in fel adress i gps:en.
3.
Helgens jobb, känner mig så opepp och vill inte alls. Inte för att jag egentligen känner mig trött men nu har jag varit ledig tre dagar och man blir snabbt van vid att inte behöva jobba. Nästan bättre att bara köra på ibland alltså.
4.
Kan inte komma på nägon.
5.
Här önskar jag att jag kunde berätta något riktigt roligt men det står still i huvudet. Tror inte att jag har gett någon riktigt dålig ursäkt någon gång. Eller jo, det är klart jag har men ingen som jag kommer på just nu.
1 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★:

skriven

Jag är också tidspessimist kommer alltid långt före alla andra av samma anledning som dig. Jag fullkomligt avskyr att komma stressad och försent :)

2 Freja :

skriven

Så tråkigt när man måste ställa in pga sjukdom. Men ibland blir det så, hoppas du haft en bra dag iallafall och att din helg blir bra.

3 Michelle :

skriven

Det är så himla bra det här med tidsinläggda inlägg så man kan göra något annat medans det publiceras utav sej självt . Vilken film ska ni se ?

Svar: Vi såg Draktränaren 3. Den var riktigt bra. Vi alla gillade den. :-)
Hanna

4 www.nouw.com/sannaevelyne:

skriven

Tycker så mycket om dom här listorna. Jag är också alltid för tidigt till allt haha

5 Yasmine mamma till dennis och angelina :

skriven

Hoppas du har kul på bion och får en bra kväll

6 Josefine:

skriven

försöker också komma på någon ursäkt till de olika frågorna men fick verkligen tänka efter. Brukar inte säga sånt, jag är sån som säger vad jag tänker. Ibland är de bra, ibland mindre. haha!

7 Sarah:

skriven

Så mysigt att gå på bio :) Du får berätta sen vilken film ni såg och om den var bra :)

Svar: Vi tittade på Draktränaren 3 och den var riktigt bra. :-)
Hanna

8 Fnulan:

skriven

Just nu har jag dåliga ursäkter HELA tiden. Jag orkar inget..

9 Ullie:

skriven

usch inte skoj o städa barnens rum gjorde ja oxå igår

hoppas du haft en fin start på helgen o att forts blir lika fin kramar

10 Fru Elversson:

skriven

Oh så härligt med bio! Vilken film? Jag satt med och funderade på frågorna du svara på, men stod stilla i mitt huvud med haha! Hoppas du får en härlig helg! Kram

11 Kamilla:

skriven

Vad såg ni för film? Vet inte vilken min sämsta ursäkt är men vet att min vän sa när hon kom försent på gymnasiet en gång strax innan vi slutade att hon krockat med bilen. vilket vi alla trodde på det var bara det att när vi kom till skolan parkering samma dag fanns inga bucklor på bilen alls. Vår mentor tyckte synd om och ringde hem till hennes föräldrar som var väldigt frågandes om någon krock... Den tyckte jag var höjden av dumhet.

Svar: Oj, ja det var dumt! Pinsamt för henne när sanningen kom fram. Vi såg Draktränaren 3. Den var riktigt bra och vi alla gillade den.
Hanna

12 it_is/Anette:

skriven

Skoj med flera frågor med samma tema .

13 Anneli @ spinkfinger.com:

skriven

Jag är som dig, kommer tidigt. Jag avskyr den typen av stress som uppstår när man börjar bli sen. Likt min pappa och bröder. Morsan och syrran är helt tvärtom och det kan driva mig till vansinne, haha.

14 Moa :

skriven

Så kul att gå på bio :)

15 Marie:

skriven

Ja man kan känna sig opepp många ggr inför jobbet men det går ju bra då man väl är där

16 Eva Trillian:

skriven

Det är fantastiskt lätt att vänja sig vid att vara ledig :) och "mycket vill ha mer" :) så, det är klart att längre ledighet alltid är en önskan!

17 Moa :

skriven

Jag är väldigt duktig på att komma sent 😂

18 emma-matilda:

skriven

Mysigt att gå på bio. Hoppas den va bra:D jag måste också bli bättre på att förbreda inlägg inför de dagarna jag vet att jag kanske inte riktigt har tiden till att fixa till inlägen :P

Kommentera här: