När kroppen inte vill och det blir ett bra pass ändå

Min mage har varit dum nu ett tag och jag ska inte klaga för jag vet vad det beror på. För mycket intag av det som jag vet att jag får ont i magen av. Strax innan lunch fick jag väldiga kramper i magen men pillade i mig av maten ändå och sen gick jag och la mig och sov en timme. Kände mig lite bättre men det låg och lurade. Jag hängde ändå med Rickard och Sofia ut på ett löppass, det är bara att avbryta om det inte går. Redan under uppvärmningen kände jag blaha och Sofia och Rickard sprang i ett tempo som normalt sett inte är något problem. De kom längre och längre i från mig och jag började gå en bit istället och snart var jag framme vid startplatsen där de väntade på mig. Sofias plan var att springa långa intervaller och jag tänkte idag att jag skulle göra samma sak men redan efter 200 meter kände jag att det inte var någon idé. Jag promenerade i snön och inte ens det faktum att det knarrade under fötterna och att det snöade fint kunde få mig på bättre humör.
Som två prickar bara!
Efter en stund tänkte jag att det jag behöver är korta och snabba intervaller (inför löptestet på lördag) och precis där vi sprang finns en backe så jag valde att springa backintervaller i snön. Tappade räkningen efter fyra eller om det var fem men tänkte att jag skulle göra tio och det blev minst tio backintervaller. Därefter körde jag sprint mellan stolparna, så det blev kanske totalt trettio intervaller. Jag ville maxa men på det hala underlaget vågade jag inte riktigt trycka i från. Det blev ett bra pass fast jag varvade tårar med att springa. Har nog aldrig varit så ledsen under ett pass och inte ens nu har jag en bra känsla fast jag vet att jag gjorde ett riktigt bra pass med tanke på dagens förutsättningar. Hur gick det med magen då? Den kände jag inte av alls över huvudet taget. Blir inte klok på min mage faktiskt. 
 
 
 
 
 
 
1 Junitjej:

skriven

Så jobbigt att ha ont i magen!

Så roligt att ha sällskap under träningen! Det är lättare att träna då.

2 Sara:

skriven

Vi är ju våra värsta domare. Jag skulle dock ljuga om jag sa att jag inte blev lite ledsen av att höra hur ledsen och besviken du blev trots hur att du vet att du presterade mycket bra under de förutsättningar du hade. Men, och det är ett stort men, jag är imponerad av att du faktiskt genomförde passet och anpassade det efter vad du kände funkade och behövdes just nu.
Alla klarar inte av att ändra en ursprunglig plan oavsett scenario!

3 Lexochlogan :

skriven

Jobbigt när magen krånglar, det kan ta udden av det mesta. Tycker ändå det låter som du fick till ett bra pass, framförallt med de förutsättningarna.

4 Frökenny :

skriven

Backträning i snön då låter det som du fick till ett bra träningspass ändå trots magen!🌸💕

5 birgitmaria:

skriven

Du gjorde ett pass iaf trots tårar! Ibland behöver man bara göra och inte va så noga med hur. Jag är imponerad av att du fixade det, jag hade nog vänt och gått hem. Så sträck på dig och nästa pass blir säkert bättre! #girlpower

6 Michelle :

skriven

Ni verkar ju ändå ha väldigt roligt ihop trots det onda , undra va det kan bero på . Hoppas det inte gör ont imorgon ... 💕

7 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★:

skriven

Kanske motionen var precis vad din mage behövde? Det är ganska märkligt ändå vad kroppen kan behöva för att läka sig tänker jag :)

Svar: Ja kanske det! Nu ikväll gör det ont igen. Blir så trött och längtar till söndag när jag ska börja med min nya kost. Jag har stora förhoppningar om att det ska hjälpa mig.
Hanna

8 Carolina:

skriven

Trist då magen är lite konstig och gör ont och du inte kan prestera på ditt egna sätt. Men hoppas innerligt att det snart blir bättre, du får försöka undvika dessa saker du inte mår bra av! ♥

Sv; jag kommer att dela med mig av allt på onsdag planerar jag :D

9 Anna:

skriven

Så grymt bra jobbat att köra på ändå. Jag blev utmanad till ett träningspass idag och tog mig också igenom det trots att kroppen och huvudet gjorde allt för att sätta sig emot. Det känns rätt skönt efteråt faktiskt.

10 Emma Engström:

skriven

Inte alls roligt när magen ska börja krångla, men "tur" att du vet vad det skulle kunna bero på! <3

11 Sarah:

skriven

Så jobbigt med kramper i magen :/ Att du orkade försöka springa när du hade det :O

12 Johanna:

skriven

Nackdelen med att springa ute nu är ju just dessa hala underlag och man inte vågat ge allt, även om man har broddar :/ Lät ju grymt bra jobbat ändå, så duktig du är <3

Svar: Jag hade inga broddar.... Men det gick bra ändå. :-)
Hanna

13 Hanna :

skriven

Att du bara tog dig ut när du kände som du gjorde var bra gjort av dig! Skönt att du är nöjd med ditt pass. Har också haft pass då tårarna runnit, det får man ha ibland

14 Kamilla:

skriven

Så duktig du var som tog dig ut trots att din mage krånglat. Jag hade nog personligen kallat ut och lagt mig på soffan om magen inte var ok. Det var en kämpa insats av dig det.

15 Amanda:

skriven

Så duktig du är som kämpade på ändå fast magen inte ville vara med. Ser även jättefint ut med snön som ligger, tycker du ska vara nöjd med vad du gjorde :)

16 Sandra:

skriven

Bra jobbat bruden 👍
Jag är så imponerad av dig, att trots att suget inte fanns där så fixade du det och kom iväg. Så inspirerande att det går att ge sig ut trots tårar, ond kropp och en kämpig dag och göra det man kan ❤

Kommentera här: