Hanna

Tankar jag tänkt
Imorse vaknade jag med feber igen, dock så gick den ner av sig självt. Men jag har känt mig trött idag. Lagade lunch, fisk, potatis och en sås med räkor i. Annars har jag legat på soffan. Jag har läst en hel del om bipolärt syndrom. Mycket intressant måste jag säga och jag kommer inte hoppa av utbildningen. Om jag gör det missar jag ju alldeles för mycket spännande som jag kan lära mig och kanske ha nytta av. Man vet aldrig med kunskap. En vacker dag får man plocka fram det ur datorn.
Hur mycket energi går det åt vid en hostning?
Ja, såna intressanta tankar har jag haft när jag fått hostattackerna som känts som att huvudet ska gå sönder. Jag var tvungen att googla så nu vet jag att hosta förbränner 2kcal/sekund. Hur trovärdig källan är och vad jag ska ha informationen till låter jag vara osagt. 
Känslan jag tar med mig in i den nya veckan:Jag är inte van vid att känna mig svag
Jag och Rickard gick ut en sväng ikväll. För att jag behövde röra lite på mig och för att det ska gå lite fortare att komma tillbaka sen när jag är frisk och kan komma igång igen. Visste du att om man står upp fem minuter varje timme när man är sjuk så tappar man inte lika mycket av muskelmassa och kondition om man jämför med att ligga i sängen en hel vecka. Sen beror det ju på hur sjuk man är, om jag har maginfluensa till exempel. Inte tvingar jag mig att stå upp bara för att. Nä, då blir det soffläge/sängläge för hela slanten.
Michelle

Usch det är så jobbigt när man har sådanna kraftiga. Hostattacker ... hoppas du snart mår bättre 💕

Johanna

Trist med febern, men skönt och komma ut lite. Intressant fakta som jag inte visste, men kan tänka mig det säkert stämmer.

Jennifer

Men åh krya på dig! Det är tyvärr sådana tider nu 😔

Sarah

Så mumsigt med jordgubbar :) I så fall förbränner man riktigt mycket när man har hosta :P

Amanda

Jag hoppas verkligen du snart blir frisk! Det du läser just nu och utbildar dig är exakt det jag också vill läsa, vart läser du? Folkhögskola? YH? Universitetet? Krya på dig jag hoppas du snart är frisk <3

Svar: Jag läser på yrkeshögskola. Just den här utbildningen är till specialistundersköterska inom psykisk ohälsa.
Hanna

Lexochlogan

Intressant kunskap, då har vi lärt oss lite nytt i allafall idag.Man skall väl även stå upp och jobba har jag hört för det förlänger livet

birgitmaria

Krya på dig!
Hosta är aldrig kul. Mest jobbigt och långdraget. Hoppas det släpper snart!

Maria

Ja inte är det kul att känna sig svag de har hänt mig också flera dagar denna vecka man blir så less på sig själv.

Annica

Hoppas verkligen du kryar på dig! Aldrig roligt att vara sjuk. Kram

Pia Widlund

Krya på dig!!

Malin Moen

Hoppas verkligen att du känner dig lite starkare inombords och att energin är tillbaka. Hoppas även du inte vaknade med feber igen!

hanna

Usch för att ligga sjuk. Hoppas du frisknar till snabbt nu. Hade ingen aning om att lite stående kan hjälpa muskelmassan vid sjukdom, det ska jag ta med mig.

Therese Carlsson

Skönt att du är bättre idag 😊 fortsätt vila upp dig så är du snart frisk

Ariella

Vilken intressant fakta! Visste inte alls om detta.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress