Sammanfattning av vecka 52

Kan du fatta att det bara är två dagar kvar på det här året? Det kan inte jag, känns ju helt galet. Tyckte det var nyss som det blev nytt år. Nu lämnar vi dessutom ett årtionde bakom oss. Kan inte fatta! Här kommer iallafall årets sista veckosammanfattning
Känsla: Jag har känt mig sliten, trött och inte alls okej. I fredags var jag sjuk. Först nu idag som jag börjar känna mig som mig själv igen. Men samtidigt har jag varit glad och tacksam över all familjetid som blivit och all tid med barnen.
Cravings: godis och lussebullar. Men jag har inte fallit för suget.
Träning: För lite, men några pass har det blivit. Ingen pilates men det tänker jag ta igen i veckan som kommer nu.
Finaste outfit: Min julaftonsoutfit och outfiten som jag hade när vi träffade Rickards mamma och syskon den 23:e.
                               
Väder: Upp och ner och hit och dit skulle jag säga. Omväxlande minusgrader och plusgrader. Fast jag har sett solen några minuter här och där.
Tråkigaste: Att jag var sjuk i fredags, känt mig halvrisig flera dagar och i fredags knockades jag. Inget jobb med andra ord men redan i lördags mådde jag bättre.
Fem positiva från veckan:
- såklart all familjetid. Firande av familjens 16-åring.
- att sjukdomen var en kortvarig historia. 
- all god mat! Keto passar väldigt bra så här på julen vad gäller maten.
- att jag inte fallit för sockermonstret utan att jag har hållit i. Vill inte förstöra det som jag byggt upp under tre månader nu.
- att jag bestämt mig för att utmana mig själv. Se under rubriken "något udda jag gjort".
Godaste: min tallrik med olika kålsorter och julskinka.
Roligaste: JULAFTON och att se glada och nöjda barn.
Veckans mest lästa inlägg:
Jag tror inte på....
De viktigaste markörerna för hälsa
Fasta eller inte fasta
Något udda jag gjort: Köpt nötblod och mörgben. Jag håller på just nu faktiskt och kokar egen buljong. Nötblodet får vi se när jag vågar använda men det kan inte vara värre än att äta blodpudding. Snarare nyttigare då det inte blir alla konstiga tillsatser som i köpt blodpudding. Fortsättning följer såklart. 

1 Amanda :

skriven

Vad skönt att du inte blev långvarigt sjuk 😊 det här värkligen hemskt alltid kul att se glada barn på julafton ❤️

2 Elin:

skriven

Så sjukt bra av dig att inte falla för godsaker & onyttigheter du som lovar dig själv att inte äta det. Brukar annars vara så otroligt lätt att falla tillbaks när högtider kommer "i vägen". Hoppas nyår blir rolig.

3 Mina:

skriven

Helt galet att detta år snart är slut.
All denna tid med familjen så här års är under bar tycker jag och något man värdesätter väldigt högt. Tur att du är frisk igen och kan fira in det nya året ❤

4 Therese:

skriven

Vad duktig du är som inte har fallit för sockermonstret det gör jag ofta och sen får jag sånt dåligt samvete och håller i men trillar dit igen =(.Äter du inge pasta, ris eller potatis alls ?

5 Therese:

skriven

Vad duktig du är som inte har fallit för sockermonstret det gör jag ofta och sen får jag sånt dåligt samvete och håller i men trillar dit igen =(.Äter du inge pasta, ris eller potatis alls ?

Svar: Nej det gör jag inte. Jag äter ovanjordsgrönsaker, kött, fisk, ägg och animaliska fetter förutom avokado och olivolja,
Hanna

6 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★:

skriven

Blir verkligen så imponerad av dig som stått emot sockersug, tyvärr har jag de senaste dagarna ätit för mycket sådant. Haft mens och då är det som hela kroppen skriker efter sött. Dessutom har mina promenader varit lidande av att jag inte rört mig speciellt mycket, det är inte bra alls. Ska se till att börja om med bra vanor igen imorgon man ska vara snäll mot kroppen precis som du är :)

7 Amanda:

skriven

Vad du är duktig som inte faller för sötsuget men det är ju så att första tiden är värst sägs det ju. Jag tänkte fråga om det var rödlök du hade men det kanske är kål? Gott med julskinka :)

8 tess:

skriven

Jag är ett sockertroll, även fast sockersuget har dämpats sen jag började snusa men ibland faller ett chips eller en godis ner i magen på mig heheh, speciellt nu under julen har man skämt bort sig lite med godsaker hahah :P

Ja de känns så bra när arb helgerna går så bra, de gick nästan för bra faktiskt 😊 De rulla på som det ska göra 😊 Ja men exakt 😊 Det är ju så det ska vara 😊

9 jessica:

skriven

åh så fina jul outfitar du hade under julen , en sån där röd tröja har ja nå liknande också. letade den som en tok på julaftonsmorgonen, men jag hittade den inte haha lite dålig planering av mig den låg säkert längst ner i tvättkorgen haha XD

10 Junitjej:

skriven

Vilken trevlig sammanfattning av veckan!! Jag fattar inte att året snart är slut. Det känns obegripligt. Jag hoppas att mitt 2020 börjar bättre än vad mitt 2019 slutade.

Kommentera här: