Hanna

Dagens träningspass och lite prat om etiska dilemman
Imorse ringde klockan tidigt. Jag ville köra ett styrka- och konditionspass före frukost. Så det blev ett pass från youtube som verkligen utmanade både koordination, styrka och flås. Fast mest koordinationen. Nu ska ju mina måndagspass bli mer "gympiga" så jag måste ju träna mer steg. Något annat jag fick träna på är burpees. Har jag sagt att jag hatar burpees? Ruggigt bra övning men jag hatar den. Mest kanske för att jag är så dålig på just den övningen. Desto större anledning att utsätta mig för övningen, haha.Fick massor med inspiration till mitt pass så det var bra. Konstaterade också att jag tror att min planering jag la upp häromdagen måste revideras en aning. Tror det är för få övningar. Eller jag tror inte, haha, jag vet att det är det.
Till frukost stekte jag zucchini och ägg i massor med smör. Strikt keto, vilket känns riktigt bra. Vet du vad jag gjorde efter passet och frukosten? Jag gick faktiskt och sov en timme. Det var skönt. Nu tänkte jag kommentera färdigt bloggar och sedan måste jag plugga lite. Fick frågan vad vi pratade om för etiska dilemman igår och vi tog olika situationer vi varit med om i jobbet. Tex en person som vägrar ta sitt insulin, eller en situation där de anhöriga vill något helt annat än den boende. Vem ska man lyssna på då? Det är verkligen inte lätt det här med etiska dilemman och det finns många principer man kan använda för att rättfärdiga eller förkasta samma lösning. Det är också lätt att se det i svart eller vitt men jag tycker nästan att det blir lite en gråzon också. Det finns så många aspekter att ta hänsyn till och i många fall är det någons integritet som kränks i syfte att göra gott och så vidare.
Jenny

Så duktig du är med träning och diet. Jag har också skärpt till mig och äter mycket mer hälsosammare samt rör på mig. Kram

GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Grym! Avskyr också burpees. Ogillar iofs det mesta som ger flås, hehehh. Ingen konditions-tjej här inte. Måste ta tag i det där ;)

Amanda

Vad du är duktig som kom upp tidigt och kunde träna lite och sen sova en stund till. Det är ju sån härlig känsla att man kan gå och lägga sig en stund efter att man har varit vaken en stund. Det är ju lite som en vinst. God frukost du åt :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress