Hanna

Nu äre klippt!
Godmorgon mina vänner! Helgen sprang förbi i 190 men vilken rolig helg det blev. Sprungit lopp och på söndagen var jag, Rickard och Marcus iväg och dömde fotbollscup. Alltså det där med att döma fotboll är färskvara. Vad snabbt man glömmer. Inte konditionsmässigt såklart utan snarare domartänket. Under tiden vi var och dömde så var barnen hos mormor och morfar. När vi dömt färdigt så åkte vi dit och åt kvällsmat tillsammans och jag bad min mamma att klippa håret. Skulle gjort det hos frissan i fredags men avbokade tiden eftersom jag mådde så dåligt. Nu sparade jag 460:- som jag kan göra något roligare för. Men jag funderar på att klippa lite till, någon centimeter alternativt en kort frisyr. Får se om jag vågar.
Vill du veta förresten hur håret blir när man smälter kokosoljan innan den appliceras i håret? Som ovan. Håret kändes som att det badat i extremt mycket hårsprej och stod nästan rakt ut. Tricket för att tvätta ur oljan utan att håret blir fett är att schamponera håret först innan man börjar skölja med vatten. Håret blir mjukt och fint men hjälpte inte mot min torra hårbotten. Får kanske göra det några gånger till innan jag kan dra några slutsatser av att det inte fungerar.
Mina planer för dagen är att träna, jag ska till Mjölby för ett spännande möte och så jobbar jag ikväll. Men bara fem timmar. Vad ska du göra idag?
 
 
 
Yasmine mamma till Dennis och angelina

Bra tips med oljan så fin du är.
Kul att dömma lite matcher.
Önskar dig en fin tisdag

Netti Starby

Vad fint det blev! :-D Kramis

Znogge

Snyggt!

I dag ska jag jobba och en lång dag väntar.

Ha en fin tisdag!

Therese Bjärstig

Här är det ett år sedan jag sist klippte mig, ska boka tid i veckan för en toppning iaf... För det blir ju så mycket fräschare! :-D

Mösstanten

Kokosolja i håret, det har jag aldrig hört talas om. Men kokosolja kan visst användas till mycket.

Yasmine

Tack för tipset om kokosolja i håret, brukade göra det förut men har konstigt nog glömt det. Ska genast göra det så att det får dra in i hårbottnen innan jag ska tvätta håret ikväll :)

Svar: Det var så lite. :-)
Hanna

ebba

fint :)

Svar: Tack!
Hanna

Ingmarie

Hår växer ut igen så visst vågar du! Om du vill. :-)

Svar: Så tänker jag med. Så kanske gör´t om ett tag. :-)
Hanna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress