Hanna

Leva i nuet


Jag är inte särskild bra på att bara vara här och nu. Det är ofta när jag gör vissa saker som jag tänker på saker jag gjort, händelser för länge sedan eller att jag funderar på vad jag ska göra imorgon eller längre fram.

Jag tänker med saknad tillbaka på händelser för länge sedan. Känner ångest för att tiden går alldeles för fort. Jag hinner inte med. Det är så mycket som jag vill göra, samtidigt som jag inte vill göra något alls utan bara vara. Motsägelsefullt, javisst. Tankar är inte logiska.

Under semestern skulle jag sätta mig ner och skriva ner alla negativa tankar som dyker upp i huvudet. Inte en enda negativ tanke har ploppat upp som jag verkligen gått och grubblat över. Det är saknad för hela slanten istället. Inga "jag är så dålig" tankar har ploppat upp.  

Jag måste bli bättre på att tillvara på tiden och vara här och nu. Inte fokusera så mycket på det som varit. Jag vill tänka tillbaka på saker med glädje, inte saknad.

Hur gör ni för att leva här och nu?

Alicia

Sv: Tack! :)Klänningen du har på den vänstra bilden i din header är helt underbar! En sån vill jag också ha!

Caroline

Jag är precis likadan. Istället för att vara glad för det jag har så saknar jag det jag en gång hade eller längtar och planerar för det som komma skall. Skulle också nehöva svar på hur man gör för att leva precis nu och kunna uppskatta det nu och även i framtiden...

Josefine

vad vacker du är!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress