Pilatesprat och så kan jag inte låta bli.....

Jag satt verkligen hela dagen idag och kikade på inspiration och fick en massa nya idéer. Så pass många att jag inte hann med alla övningar som jag tänkt mig. De får jag ta med nästa vecka istället tror jag. Det blev en riktigt bra klass och ikväll var vi sju+mig. Så många deltagare som är anmälda till höstens kurs har jag aldrig haft. Känns väldigt roligt att vi är så många. En av kvinnorna har inte missat en enda av mina kurser. Det tycker jag är roligt, har ändå hållit på sedan hösten 2018.
Mysigaste korridoren upp till salen.
 Jag tycker att jag höll mitt fokus på rörlighet bra. Det blev en utmanande klass. Konstaterade att jag behöver få in mer sidoplankor i mitt liv. Att jag visade min svaghet visar dock bara att jag är "mänsklig" och definitivt inte perfekt. Vi har alla våra styrkor och svagheter.
Från en sak till en annan. Dagens dummaste är helt klart Folkhälsomyndighetens rekommendation om att fullvaccinerade inte längre behöver testa sig vid symtom och får gå till jobbet nästan som vanligt. Här bortser man helt från genombrottsinfektioner och det faktum att boende och personal har visat sig vara smittade trots fullvaccination. Jag är glad över att de iallafall fortsatt måste delta vid smittspårning.
Jag tänker att i slutändan handlar det bara om en sak. Den stora agendan är att alla ska vara vaccinerade. Om man gör det så krångligt som möjligt att inte vara vaccinerad så kommer folk till slut att ta sprutan. Nu låter jag konspiratorisk men jag kan inte se någon annan orsak. Det är frivilligt på pappret men mer och mer blir det ett tvång på olika sätt.
Du fick två inlägg iallafall utan pandemitankar.... Nu ska jag lyssna på folkets radio och förkovra mig i mer kring Pfizer och Moderna. Vi hörs igen imorgon!
1 dixiwonderland.com:

skriven

Va roligt att det är så många som vill vara med :D

2 ingmarie:

skriven

Med tanke på att man nu ser att Delta sprids ffa mellan/från vaxade så är det ett MYCKET märkligt beslut!
Å andra sidan, varför testa ö h t? Är man sjuk stannar man hemma oavsett.

Kommentera här: