En dagens tack!

Sämsta:
Vad är det blogg.se har börjat med, stora popupannonser som täcker hela sidan. Måste verkligen göra slag i saken och skaffa egen domän där jag kan ha reklamfritt. Nej, här får blogg.se göra om och göra rätt.
Väder:
Dryga fyra grader men strålande sol och klarblå himmel.
Tänkvärda:
Medan jag städade min garderob och vek in ren tvätt så lyssnade jag på ett avsnitt av "modiga människor". Flera problematiska frågeställningar lyftes och jag fick nytt att tänka på. Blir dock inget nytt inlägg av just det här avsnittet. Inte nu iallafall.
Minne: 👆👆
Idag för ett år sedan fick jag förmånen att prata om domarskap med ledare från en fotbollsklubb i stan. För min egen del tycker jag att det var en extremt givande kväll. Och maten var god. 😋
Träning:
Ikväll fick jag till 35 minuters pilatesträning. Det var evigheter sedan sist som jag fick till två pass på samma vecka. I vilket fall som helst så har jag fått till en nytändning. Det kommer nog ramla in fler inlägg på pilatestemat den närmsta tiden.
Skönaste stretchen:
Härlig extension i ryggen och så öppna upp höftböjarna. Två flugor i en smäll, inte så dumt faktiskt.
 
1 Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv :

skriven

Det är ju helt klart värt att ha egen dln/webbhotell. Jag använder Wordpress sedan flera år och kan verkligen rekommendera den saken. Styr allt själv, dock är det många som köper wordpress.com iller gör .org . Det blir sjukt mycket dyrare. Så vill du byta får du gärna fråga mig om saker om du vill 🙂.

Svar: Jag hade tänkt göra det faktiskt, prata med dig alltså. :-) Det som bekymrar mig är att flytta över alla inlägg till den nya sidan. Kommer bilder följa med och finns det risken att jag förlorar inlägg. Måste ha någon backup känner jag. Tänker jag skriver på messenger. Men inte ikväll. :-)
Hanna

2 Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv :

skriven

Vid en flytt följer allting med 🤗. Men jag hjälper dig. Skriv när du vill/kan. ❤

Svar: Tack snälla! <3
Hanna

Kommentera här: