Nu tar jag helg!

Min kaprifol trivs i år och börjar bli rätt stor. (Allt är relativt såklart.) Först när jag planterade busken så satte jag den alldeles för nära väggen trots alla instruktioner om att inte göra det. Det var bara att göra om och göra rätt. Jag funderar dock på hur man ska kunna låta den slingra sig på ett bra sätt. Busken står en bit från väggen så den når inte till spaljén med sina kortaste grenar. Jag får fundera några varv till.
Det är torsdag men för mig känns det som fredag!
Igår kom en av samordnarna och frågade mig om jag ville ta semester den 18 juni. Det har jag aldrig varit med om att en chef uppmanar till att ta semester. Men eftersom jag har semesterdagar kvar och ändå ska gå den veckan så tackade jag ja. Såklart! Så nu har jag bara nio arbetsdagar kvar till årets efterlängtade semester. I år tror jag den är mer efterlängtad än någonsin. Förra året tog jag bara två veckor eftersom jag precis börjat på nytt jobb och inte hunnit spara ihop så många semesterdagar.
Imorse var jag iväg till vårdcentralen för att göra en spirometri. Det var ingen klar "astmakurva" så vi får se vad läkaren säger. Hoppas på att han återkommer snabbt så jag slipper fundera på om man nöjer sig så här eller om det behövs göras någon vidare utredning vad gäller mina lungor och svårigheter att andas mellan varven.
Helgens planer blir en hel massa fotboll. Lagen är ivriga att komma igång efter det långa uppehållet såklart. Jag ska gå som assisterande tre dagar i rad nu, fredag-söndag. Kommer jag ihåg hur man gör? Jag har ju inte hållt i en flagga sedan oktober förra året...
1 corkystyle:

skriven

Vad fin din kaprifol har blivit. Det är ju bra att de utreder och du får veta varför du har svårt med andningen ibland. Kul att fotbollen kan börja igen. Jag själv spelade fotboll när jag gick i mellanstadiet. Hoppas din helg blir bra.

2 Mina:

skriven

Det är inte ofta man blir erbjuden att vara ledig. Skönt att det snart är semester, du får passa på att njuta lite extra av den efterlängtade i år ❤

3 ullie:

skriven

ja du är så duktig så det fixar du lätt. fotboll är skoj så helgen går nog fort för dej . Hur gamla är era barn nu igen är de med någon utav er eller hemma själva?? förlåt glömsk <3 ja är så dålig på växter har en liten trädgård så det räcker.
kramiz

Svar: De är 17, 14 och nio år.
Hanna

4 Diana Saelöen:

skriven

Kaprifol - det har jag aldrig tänkt på att köpa till min trädgård - de är ju helt ljuvliga - det ska jag minsann fortsätta att fundera på och kanske köpa mig en planta. Misstänker att det är en pion på andra bilden - mina har inte nått så långt men vi brukar vara lite senare med blomningen hos oss överlag - bara 1 km längre söderut blommar det tidigare...märkligt

Hoppas det löser sig med dina andningsproblem och att du minns hur du ska hålla den där flaggan :-)

5 Jessifri85 :

skriven

Du har lite att fundera på när det gäller din Kaprifol 🙂. Men jag hoppas att det kommer att växa upp på din spaljé.
Det händer ju inte ofta att chefen frågar om man vill ta semester 🙂. Så det förstår jag kom som en förvåning.
Hoppas att det inte är astma då 🙏🏻🙂. Då vet du vad du ska göra i helgen då. Du kommer fixa det bra 😀

Ha det så bra! 🌸

6 ingmarie:

skriven

jag får "Corona-ledigt" på tisdag. Vi fick nämligen 2 xtra semesterdagar pga viruset. Tackar man ju för!

Kommentera här: