Holmhällar, Hoburgen och Visby innerstad

Idag hade vi lite tajt med tid, vi ville verkligen hinna med så mycket som möjligt innan Sveriges match ikväll klockan sex. Så ärligt talat så tog vi bilen till Visby innerstad. Det är verkligen inte likt oss att ta den bekväma vägen men måste man så måste man. Vilket vi tyckte att vi verkligen behövde idag. Vi strosade runt bland de mysiga små husen och gick backe upp och ner. Visby innerstad är inte direkt platt om man säger så.
Stans minsta glass för fyrtio spänn. Kändes väldigt snålt men konstaterade att det ändå var alldeles lagom. Egentligen hade vi cravings på mjukglass men hittade ingen så det fick bli vanlig glass istället.
När vi kom tillbaka till lägenheten så lagade vi iordning lunch och så styrde vi bilen ner till Burgsvik och Hoburgen. Hoburgen ligger 18 kilometer från Burgsvik, Gotlands absolut sydligaste spets. Av alla vackra platser på Gotland tycker jag att Hoburgen är den vackraste. Skulle velat strosa runt lite mer där men Ida hade trötta ben. Lilla Ida som inte sagt ett pip tidigare. Men idag var hon trött.
Den nedre bilden längst till höger är också från Hoburgen, övriga i kollaget är från Holmhällar.
 Inte så trött dock att vi inte stannade till vid Holmhällarna. De lila/blå blommorna är sommarfägring och är nog som lupiner är för fastlandet. De växer överrallt. Kvällen har spenderats framför tv:n. Såklart ville vi se Sveriges match mot Polen som de till slut vann. Ska inte säga enkelt för ett tag så stod det två-två. Men Sverige gjorde ett mål till i slutet och vann både matchen och gruppen. Kändes väldigt otippat måste jag säga.
1 Yasmine mamma till dennis och Angelina :

skriven

Åh vad jag blev sugen att åka till Gotland. Det var inte mkt glass ni fick, men ser ut som ni har det mysigt

2 Paulina:

skriven

Så mysigt 🌸

3 corkystyle:

skriven

Har själv aldrig varit till Gotland men skulle vilja åka dit. Har hört om medeltidsveckan där. Har för mig att en jag gick gymnasiet med brukar åka dit denna vecka. Tror inte det vart av förra året då pga corona. Hörde att sverige vann matchen.

4 Mina:

skriven

Ibland får man unna sig en biltur för att få komma fram snabbare. Ni ser ut att ha haft en fin dag i Visby, men jag kan hålla med om att det var en liten glass. Hoppas det var rejält god.
Tycker ändå det är skönt när man gör en massa roliga saker där till och med barnen blir trötta, annars brukar deras energi alltid sitta i även om man aktiverar sig hela dagen. Tack för fina bilder från vackra Gotland!

Kommentera här: