När ska vansinnet stoppas egentligen?

Jag har hållit mig på mattan ett tag och inte skrivit något om mina tankar kring vaccination eller pandemin. Men nu är det dags igen. Sedan sist har mer vatten runnit under broarna. Först så ska jag börja med att svara på en fråga. Det var några som undrade över min irritation mot Oscarsson och vem jag menar. Jag pratar om Marcus Oscarsson som är journalist och statsvetare. Han har dels en nyhetssida, typ blogg men inte så man kan kommentera och en sida på Facebook. Det jag blev så irriterad på är hur han späder på irritationen mot de som inte vill vaccinera sig. Att han buntar ihop alla till antiwaxxers och foliehattar. Det finns all anledning att vara kritisk till vaccinet och det handlar inte om att man är konspirationsteoretiker utan det handlar om att man tittar på fakta. Andra sidan av myntet som jag tycker att fler människor borde börja lyssna på och fundera över. Finns det något mer bakom oviljan till att vaccinera sig och inte bara att man inte vill?
Den här videon är så bra och tänkvärd. <<LÄNK<< Jag hoppas att den inte plockas ner och censureras. Alla borde nämligen se den. Det är fullständigt vansinnigt det som sker just nu att det pratas om att man måste vara vaccinerad för att få jobba, gå på restauranger och så vidare. Jag förstår att folk vill att pandemin ska ta slut. Men att ta till tvång tror inte jag är rätt väg att gå. Särskilt inte eftersom dessa vacciner enligt WHO:s databas redan dödat tusentals. Det har bara gått några månader. Det är skrämmande att det då är något man ska tvingas till att ta. Särskilt om man inte är i riskgrupp.
Min fasta övertygelse är att viruset inte kommer gå att vaccinera bort. Vi kommer alltid ha smittspridning eftersom viruset nu är så etablerat. Huvudsaken är väl ändå att man får ner antalet dödsfall och allvarligt sjuka. Vill man hellre att människor ska bli sjuka och dö av vaccinet för det händer ju. I Sverige har det rapporterats in över 50000 misstänkta biverkningar relaterade till vaccinet och bara häromdagen rapporterades det om kvinnor i Sverige som fått menstruationsrubbningar efter vaccinet. Om det hade hänt ändå, ja kanske. Men det är en märklig slump att så många drabbas efter att ha tagit vaccinet.
Tänkvärt av kloka Anna Hallén efter en nyhetsnotis som skrev den första kommentaren, Sanningen är den som Anna skrivit och det är information som man kan få på Läkemedelsverkets hemsida.
Jag vill inte säga vad var det jag sa. Men ändå.... Jag har hela tiden hävdat att man kan sprida smitta även som vaccinerad. Som symtomfri ovaccinerad, varför skulle man sprida mer smitta än en vaccinerad symtomfri. Man är ju fortfarande bärare av viruset. Printscreen från artikeln som du kan läsa HÄR <<LÄNK<<.