Mina sociala medier förfaller

Oj vad kallt det var imorse. När jag gick till tåget var det nästan 14 minusgrader. Det må vara kallt men som jag njuter av riktigt vinter. Notetoself är att spara munskyddet till jag kliver på tåget och inte ha det på vägen till tåget med. Ser lite dumt ut att gå runt med munskydd när det inte är en människa i närheten....
För bara några år sedan så instagrammade jag tre inlägg om dagen, jag deltog i en massa utmaningar och mitt instagram växte. Nu tappar jag istället följare men det är inte konstigt med tanke på det obefintliga engagemanget från min sida. Jag vill ju fortfarande men när jag väl är hemma är det så skönt att krypa upp i soffhörnet och göra ingenting. Det är heller inte så roligt att instagramma när majoriteten av mina träningspass görs på löpbandet. Blir inga roliga bilder direkt... Kanske är det som det sägs att man blir dum av att inte aktivera hjärnan och får svårare att ta tag i saker. Men vad vet jag.
Idag har jag jobbat iallafall och jag var så glad över att vara tillbaka där jag vet exakt vad jag ska göra. Där jag känner mig hemma. Jag hade en diskussion med en av kollegorna kring äldrevårdens dåliga status. Att det ses som ett lätt jobb. Mycket intressant diskussion faktiskt. Vissa tycker ju att det är mer status att jobba på sjukhuset. Men jag säger snarare att wow, vilka hjältar inom äldreomsorgen. Så mycket ansvar man har och så mycket som kan gå fel. Det är inte bara att hjälpa någon med kläder och mat utan det är multisjuka människor som behöver mycket medicinsk kompetens. Tex när man behöver ringa sjuksköterska och vad man kan lösa själv. Jag blir galen på att äldrevården inte satsas på. Man anställer unga, outbildade personer som ska ta hand om de sköraste vi ha. Idiotiskt om du frågar mig!
Tja, intressant vändning på inlägget. Från sociala medier till tankar kring äldrevården.... Jag tänkte faktiskt krypa ner i sängen nu. När jag letade efter en bild till det här inlägget så hittade jag några bilder som jag kan blogga om imorgon. Lite vad jag gjorde för ett år sedan idag-inlägg. Så det blir några rader imorgon med. :-)
1 Tina:

skriven

Så fin bild! <3 Jag förstår vad du menar, de är så skönt att komma hem efter en arbetsdag och bara lägga sig på soffan och ta de lugnt! Ibland är jag jättetaggad på blogga och bloggar ibland fler inlägg än ett på en dag, och så bloggar jag näst in till varje dag! Ibland kan de gå månader innan jag lägger upp ett enda inlägg, de är så lustigt de där! Hoppas du hittar inspirationen till att vara aktiv på Instagram igen fina du! Kram<3

Kommentera här: