Att springa och träna styrka

Idag var det dags att springa igen, det första löppasset på en vecka. Jag velade mellan snabba intervaller eller tempoträning och till slut föll valet på tempoträning och styrketräning. Jag värmde upp en kilometer och sedan sprang jag 2 kilometer i fem minuter/kilometer. Denna hastighet som jag tycker så illa om. Men nu slipper jag just det passet på en vecka. Efter löpningen så fokuserade jag på ben och armar. Jag tyckte faktiskt att jag kom djupare ner i mina benböj än vad jag brukar. Det blev fyra övningar:
  • benböj*50
  • utfallssteg*50
  • armhävningar*40
  • gång i plankposition på löpbandet*40 sek
 
 
 
 
 
1 Lena - gott för själen:

skriven

Haha, härliga bekymmer att välja vilket pass man ska välja. Så skönt att kombinera löpning med lite styrka så där. Jag brukar också göra typ såna övningar som du gjort där. Men nu var det tyvärr rätt länge sen. Det har enbart blivit löpning.

Ha en fortsatt fin kväll!

Kram Lena

2 ★Orsakullan som blev mamma vid 20 – Dalaliv, finporslin & pudelliv! ★:

skriven

Så bra där att ta det man gillar minst och ta bort. Det är lite så där jag resonerar med annat,tar det jag inte gillar först så slipper jag skiten sen ;) . Dock är det ju inte riktigt lika med motion dock, men finns ju likheter ;) .

3 Marie:

skriven

Jag tränar inte på samma sätt som du, men vet känslan hur det är när man kommer ut på promenader och jag går en lång powerwalk i regel varje dag, ibland kör ju vardagen till så man ej hinner, men jag ska komma upp i mina steg varje dag och det vill jag göra. Skönt att du kände att du kunde komma lägre ner

4 corkystyle:

skriven

Härligt med löpning och styrketräning på samma dag. Själv håller jag igång med promenader. Bra jobbat.

5 Rebecca:

skriven

Så duktig du är! Beundrar all er som fixar att ge er ut på en löprunda, själv är jag verkligen ingen löpare. Långa raska promenader däremot gillar jag!

Kommentera här: