Söndagslistan vecka 39

Godmorgon söndag! Det är en grå och regnig dag, typiskt tråkigt höstväder. Jag har ätit tacosrester till frukost och funderar över om jag ska ta min nocco redan nu eller spara till senare. Hög nivå på mina funderingar idag.... 😆 Jag ska döma match senare idag, ska till Åtvidaberg och döma och jag har inte varit där i år. Tror inte att jag dömde någon match där förra året heller. Det kommer bli kul. Är extremt taggad och pepp!
Känsla: Lättstött, ledsen i onödan och bara allmänt tråkig. Jag vill vaa lite mer chill som kvinnan i bilden ovan. Älskar inställningen! Jag mår dock bättre idag än vad jag gjorde tidigare i veckan. 
Träning: Cirkelfys i måndags, assisterande domare i herrar div 4 i tisdags. I torsdags var det dags för pilates och så match igår som huvuddomare i division fem och träning idag blir ju matchen. Så mycket annan träning blir det inte så här under fotbollssäsong. 
Veckans mest lästa inlägg: 
Att tilta bäckenet 
Kokosolja som hårinpackning
Pilates för nybörjare
Bästa: Att jag äntligen har fått gosa med Marcus och Beas bebis. Ida var så rolig när han skrek. "Jag vill aldrig ha någon bebis". Tror dock att hon kommer ändra sig, hon är ju så liten än. Men om hon inte skulle göra det så är det också okej såklart. 
Insikt: Jag är alldeles för känslig för stämningar i luften och tar åt mig av det fast det inte alls har med mig att göra..... 
Positiva från veckan: 
- att jag fick göra comeback i herrar division fem som huvuddomare. Det var grymt roligt att få vara huvuddomare igen. Som jag saknat det. Blev helt till mig när tillsättaren ringde och frågade mig. 
- väldans trevligt samtal med min pappa i veckan. 
- jag har blivit godkänd på den teoretiska delen kring blodgaser så nu ska jag bara göra det praktiska med. 
- att det var fullt hus på min pilates i Mjölby i torsdags!

 
1 Elisa:

skriven

1. Tacorester till frukost lät ju fantastiskt! Här får det bli till middagsrester ikväll istället.
2. Ja, den där gumman har verkligen rätt inställning. Det är så jag själv skulle behöva tänka ibland.

Hoppas det går bra att döma match idag. :)

Kommentera här: