Tredje gången gillt

En pilatesövning som jag vill damma av. 
Godmorgon! Hoppas att du sovit gott, det har jag. Jag har redan ätit frukost. Det blev enkelt, lite yoghurt och musli bara. Tänkte att jag idag skulle få till ett bra träningspass, därav tidigt sänggående och redan inmundigat frukost. Både igår och iförrgår var kroppen som en konstig degklump när jag skulle springa. Spelade ingen roll vilket tempo jag sprang i så kändes det ändå precis som att kroppen inte hänger med. Jag hoppas på att det beror på att jag sover lite för lite. Så igår gick jag och la mig tidigt och somnade innan tio. Så skönt ju! Hoppas att det gör susen. Ibland blir jag rädd att det är något allvarlig fel så jag googlade på "kroppen hänger inte med" och det första som kommer upp är texter om utmattning. Och där är jag inte, finns inga andra tecken på att jag skulle vara just utmattat. Nä, jag tror att det är just sömn som kroppen behöver. Så jag hoppas på tredje gången gillt idag, att jag får till ett bra träningspass. Jag känner mig pigg!
 
1 Netti Starby:

skriven

Vad jobbigt att du känner dig så trött och hoppas att du snart blir piggare efter mera sömn. Lycka till med träningspasset! <3 Kramis

2 ★Orsakullan som blev mamma vid 20 – Dalaliv, finporslin & pudelliv! ★:

skriven

Tror du inte det kan handla lite om den tid vi är i? Man får inte ha samma livsutrymme som annars. Klart man blir trött, mestadels är man hemma och är ganska osocial? Jag tänker själv man jobbar, tar promenader och tittar på nätet. Visst så är det inte för alla, men tror ändock många har det lite lika?

3 Marie:

skriven

Hoppas att det känns bättre efter mer sömn, och ja ibland känns kroppen mer tung

Kommentera här: