Fredagen den trettonde

Godmorgon! Hade den här dagen varit som den skulle vara så hade jag suttit i bilen nu på väg till Sollentuna för kursstart och närträff. Men på grund av coronavirus så kör vi närträff digitalt. Jag hoppas att jag får tekniken att fungera då jag inte har något headset. Eller jo, det har jag ju men tror inte att jag kan använda mitt fotbollsheadset i det här syftet.Temat för den här kursen är kommunikation och kunskapsförmedling. Det är i den här kursen som jag har haft sådana problem med kurslitteraturen då jag inte tycker den är relevant för de flesta av frågorna. Jag hoppas dock att det klarnar idag.
Jag ska gå och väcka barn nu och så tänkte jag att de ska få en härlig fredagsfrukost med amerikanska pannkakor. Tror barnen hade uppskattat en härlig smoothie till men vi har inga bananer och även om jag inte dricker den själv så tycker jag att bananer i är ett måste. Det blir liksom en "rundare" smak. Nej, pannkakor var det och väcka barn. Önskar dig en härlig fredag, tänkte försöka kika in senare igen.
 
1 Emma:

skriven

Smart av dig att hålla dig hemma, man måste va smart nu. Får hoppas du får tekniken att fungera!
Ååh amerikanska pannkakor! Sååå gott

2 Pärla:

skriven

Mycket som blir annorlunda nu. Hoppas du får lite klarhet iallafall. Vilken pang-mamma som ordnar pannkakor, önskar jag hade mamma här nu haha!! Men visst behövs banan i smoothie..

3 amanda:

skriven

Så jobbigt att mycket ställs in på grund av det här corona viruset jag hoppas att det snart är borta :) Men jätte bra att folk tar det säkra före det osäkra hoppas du får en fin dag

4 Tess:

skriven

Banan är gott väldigt gott :) Jag är sugen på pizza idag men de är för att det är fredag o man är ledig helgen

5 Netti Starby:

skriven

Vad klokt att ni kör kursen digitalt och hoppas att det går bra. Vilken smarrig frukost ni åt och ha en fin dag du med! <3 Kramis

6 Marie:

skriven

Hoppas att det ska gå bra idag =D, lycka till, smidigt att man kan ta det digitalt

7 Therese ' Babustyle:

skriven

Hoppas du löser det med det digitala!

8 Josefine:

skriven

Hoppas mötet över datorn blir bra ändå!
Detta viruset ställer verkligen till det i världen!

Kommentera här: