Vecka fyra

Känsla: Den här veckan är det så många tankar som snurrat runt i huvudet. Vad vill jag, vad vill jag inte. Men min känsla har varit bra ändå. Bortsett från när jag blev sjuk. Det är ju aldrig roligt.
Insikt:
Vet inte om jag behöver förklara så mycket mer egentligen vad gäller bilden. Känns som att de som kritiserar mest är de som känner sig träffade och kanske egentligen behöver göra något radikalt själva. Vad tror du?
Tuffaste: Mitt träningspass i onsdags, ett kort och intensivt pass som utmanade mig och deltagarna från början till slut.
Väder: Den här veckan har det blåst så mycket, nästan så jag blåst bort. Lite vårkänslor har jag allt haft. Det går liksom inte att stå emot fast jag egentligen tycker att det är alldeles för tidigt med vårkänslor i januari....
Bästa: Hmm, vad skulle det kunna vara? Att mina pass var välbesökta kanske?
Veckans låt: Bästa tränings- och pepplåten. 👇👇
Sämsta: helt klart att jag blev sjuk igen.
Veckans fundering: Vill jag verkligen? Kom dock fram till att jo, det vill jag.
Veckans läskiga: Att jag var på anställningsintervju. Det verkar ju dock som att det gick bra. Och jag vet att jag fick fina referenser av min förra gruppchef. Får besked i veckan som kommer. Har nog aldrig varit med om att tiden sniglar sig fram men samtidigt inte.
Fem positiva från veckan:
- gulliga kollegor, familj och vänner som peppar mig.
- att jag har brist på saltsyra. Det där lät konstigt men jag ska förklara. Jag har nu börjat med mina saltsyrekapslar och har man inte brist får man ont i magen då det blir för mycket saltsyra. Med en högre dos av saltsyra i magen så kommer matsmältningen fungera bättre = bättre näringsupptag.
- att vi i basgruppen blev klar med den skriftliga delen i vår senaste basgruppsuppgift.
- anställningsintervju - att veta att jag har egenskaper som attraherar arbetsgivare.
- Och så kommer jag inte på en femte punkt. Suck alltså....
Veckans mest lästa inlägg:
Fyra månader med keto
Mitt recept på ketobollar
Är jag ketoadapterad?
 
1 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★:

skriven

Men du här händer det saker, insikter i vad du vill och inte och sedan det med anställningsintervju. Nu är jag nyfiken, är inte det minsta förvånad om det gick bra. Kan tänka mig att alla vill anställa dig :)

2 Therese:

skriven

Jag jag fick vårkänslor i början av veckan men sen slockna det det är för kallt och grått tycker jag, vilka härliga 5 positiva saker du hade =). Tycker med att gå på arbetsintervju är läskigt men hoppas du får jobbet =) håller tummarna =)

3 Jessica :

skriven

Haha roligt att fler än jag haft en sån vecka med tusen tankar hit och dit, såna veckor är både roliga men också lite utmattande för huvudet nästan haha😂❤️ åhh gillar låten du tipsa om kanske får lägga till den på min Spotify 2020 lista😃🤟

4 Tess:

skriven

Givet känner de sig träffade, va annars? Jag menar, kanske rent utav avundsjuk på dig :) Jag tycker iallafall att du är grym och allt som du gör. Stå på dig!!! Kram gumman

Kommentera här: