Fullt ös så här på torsdagen

Alltså den här dagen har varit så intensiv. Ledig dag från jobbet, absolut men den har varit allt annat än ledig. Jag har pluggat effektivt, alltså riktigt effektivt. Började inte ens slöscrolla telefon. Så skönt ju! Efter förmiddagen med plugg åkte vi in till stan för att shoppa födelsedagspresenter till Alexander som fyller tonåring på lördag. Det är stort ju!
Jag shoppade även extremt viktiga villhöver träningstights och en lila träningströja. Jag har inget lila i träningsgarderoben och det var för mitt presentkort. *skyller i från mig....
På Rusta hittade vi en sådan fin matta. Stort vill ha på den och jag har velat ha en ny matta i vardagsrummet bra länge nu. Idag tog vi med den här finingen hem. Den är betydligt ljusare än på bilden.
Lunch blev på McDonalds, var inte meningen att den skulle bli carnivore men först fick jag tre trippla hamburgare med ost och inget bröd men såklart ketchup emellan. Det ville jag ju inte ha så jag bad om nya och då blev det bara hamburgarna istället. Jaja, så fick det bli den här gången.
På eftermiddagen har vi plockat bort allt julpynt och storhandlat och så gick jag iväg på ett möte som var väldigt intressant. Ska bli intressant att se vad som kommer hända och ske med det vi pratade om. Kommer berätta mer framöver tänkte jag.
 
 
1 Angelica Elversson:

skriven

Du har fått mycket gjort, så snygga träningstights! Måste säga att den där mattan var ju sjukt snygg!!! Vi är så tråkiga här hemma som inte har en enda matta! Haha! Bra att du fått pluggat mycket, längesen jag läste din blogg, vad pluggar du? Kan ha läst men glömt, opps.
Hoppas du sover gott inatt! Kram

2 jessica:

skriven

åh vilken snygg matta, rusta brukar ha mycket snyggt i textilier tycker jag. Nästan alla mina gardiner är köpta på rusta faktiskt, plus en av mina vardasrumsmattor också, har två stycken som jag varierar mellan. 😍 Donken älskade jag förut, var typ ett måste jämt jag var i stan , och va sugen på burgare, men nu dissar ja doken helt, handlar hellre på sibylla eller max haha 😂❤

3 Mina:

skriven

Härligt när man hittar en matta som man länge letat efter. Förstår att du ville ha den för den är riktigt snygg, finns mycket snygga mattor på Rusta.

4 Amanda (Swedish Passport):

skriven

Åh, mattan såg ju bara så mysig ut! Är på jakt efter något liknande men tycker det är så himla svårt att visualisera hur det faktiskt kommer se ut på plats liksom :)

5 Amanda :

skriven

Tycker att det är skönt att få bort allt julpynt ❤️😊

6 Natascha.bloggplatsen.se :

skriven

Villhöver, älskar uttryck. Mina träningskläder består av 95% svart och 5% grått🙈😅 vart köper du dina träningskläder? Jag har också kollat in en matta på Rusta men väntar till mattrean i slutet av jan👌

Svar: Här har rean redan börjat på Rusta. :-) Eller om det är mellandagsrean som inte slutat än.... Jag köper från olika ställen. Just de här kläderna kommer från Stadium outlet.
Hanna

7 Lexochlogan :

skriven

Villhöver shopping är den absolut roligaste shoppingen, och riktigt härlig färg dessutom. Ibland behöver man vara ”ledig” för att hinna göra andra saker som gör att man har mer fullt upp än vanligt

8 birgitmaria:

skriven

Snygga tights! Tycker det var ett viktigt köp ;-)
Jag ska ju oxå börja plugga snart. 10 år den sist, undra om jag kommer ihåg hur man gör ;-)

Kommentera här: