Söndagslistan vecka 8

Det är tidig söndagskväll och jag sitter här vid köksbordet och skriver min veckosammanfattning, Alex och Ida spelar frågesport. I ugnen gottar kycklingbenen till sig. Jag har varit ute i kylan och dömt fotboll och planerar att hoppa in i duschen så kanske jag blir lite varm. Blev även lite kall med när jag stod och pratade med M en bra stund när jag kom hem. Alltså sämsta återhämtningen: kombon macadamianötter och en nocco. Så nu mår jag som jag förtjänar.... Det vill säga illamående.... Så dumt ju, en vacker dag kommer jag lära mig av mina misstag.
Känsla: Jag har varit glad den här veckan och mått väldigt bra. Haft väldigt mycket träningsvärk dock efter mitt korta och intensiva pass i onsdags.
Väder: Den här veckan kännetecknas av vind och stormvarning. Igår kväll var jag rädd att studsmattan skulle blåsa. Både igår och idag fick jag bra träning när jag fick springa i motvinden...
Fem positiva från veckan:
  1. Middag med Rickard, barnen, Marcus och Bea.
  2. Att det kom två deltagare på mitt pass på Boost. (Förra veckan kom det ingen)
  3. Jag och Bea träffades en sväng för att prova klänning och så tog vi en fika på Espresso House.
  4. Att jag fick lite att bita i på min match igår. Det är alltid utvecklande.
  5. Att jag äntligen fick träffa Jenny. Vi har ju varit bloggvänner i över ett år.
  6. En bubblare: Att vi använde block på pilatespasset och utmanade våra muskler rejält.
Träning:  Tränat pilates nästan tre timmar, sprungit tolv backintervaller, kört "kort och intensivt". Och så har jag dömt en match som assisterande domare och en som domare. 
 
Söndagstips: Mitt instagram @hannafialotta. Ovan är några av de senaste bilderna/filmerna som jag lagt ut på instagram. Under alla år som jag haft mitt instagram så har det alltid varit samma tema: pilates, löpning och mat. Vissa saker ändras aldrig. :-)
Veckans mest lästa inlägg:
 
 

Kommentera här: