Jag snodde en lista...

 ..... Av Julia. Lilla Kulturlistan kallade hon sitt inlägg för. Så kul att svara på olika listor tycker jag!
Senaste boken jag läste ut: Ketolicous av Hanna och innan dess Dämpa Inflammation av Martina Johansson. Senaste kurslitteraturen som jag läste ut är "Bli en medledare". Verkligen intressant liten bok.
Senaste boken jag läste i: Beroendehjärnan av Martina Johansson. I den boken kan man läsa om sockerberoende tex och om det är "hitte på" elller om det finns på riktigt. Jag tror såklart att det är på riktigt. Jag är ju själv sockerberoende.
Senaste filmen jag blev pepp på: De svenska filmerna "Lyckligare kan ingen vara" (måste streama den snart) och "En del av mitt hjärta" som just nu går på bio. Såg den ju faktiskt häromdagen!
Senaste serien jag sträcksåg: Thirteen reasons why. Vem var det egentligen som mördade Bryce Walker? Det vet jag eftersom jag råkade hamna i en spoilertråd.... Men har sett till avsnitt åtta av tretton. Får se om jag kommer kolla igen.
Senaste låten jag lyssnade på repeat: 3 med Britney Spears. 🙈
Senaste föreställningen jag var på: Det måste vara när jag och Rickard såg Sissel Kyrkjebo. En helt fantastisk julkonsert som jag är så glad över att vi gick på.
Senaste restaurangen jag besökte: Äh...... jag vet inte. Förutom McDonalds då, det har ju blivit ett gäng tripple cheese......
Tre ställen jag vill rekommendera: Hmm, den tyckte jag faktiskt var lite svår. Mjölby Hälsocenter är nummer 1 för min pilates såklart.
2. Att gå på bio med sin älskling. Det är helt klart underskattat tycker jag.
3. Restaurangen Ni Hao. Måste ta mig dit snart igen med familjen!
 
1 Madde :

skriven

Alltid kul med listor tycker jag. Jag prioterar verkligen inte kultur just nu, Så tråkigt egentligen då just det ger livet lite guldkant. När du talade om bio. så längesen, och finns en del filmer jag vill se.

2 Natascha.bloggplatsen.se :

skriven

Jag brukar också haka på såna där listor, speciellt om jag har helt torka på saker att skriva om. Älskade film Lyckligare kan ingen vara.. Det är en vardag igenkänd av så många😘

3 Marie:

skriven

3 med Brintey Spears den har jag nog inte ens hört, måste jag ju lyssna =D

4 Jessica :

skriven

Vilken rolig lista, en del av mitt hjärta är jag också sugen på den, haha 13 respons why har jag tänkt se länge måste nog ta och se den serien med nått tag ☺️❤️

5 Emma:

skriven

Åh vilken rolig lista! Kanske tar och lånar denna

6 Emma:

skriven

Den boken beroendehjärnan är jag intresserad av att läsa!

7 Orsakulla mamma vid 20 nu specialpedagog :

skriven

Alltså TRW jag och William plöjde säsong 1+2 och såg säsong 3 när den kom ut så bra och vidrig. Se absolut klart serien trots att du vet vem ❤.

Gällande dina böcker här blev jag nyfiken på din kurslitteratur, kan du inte berätta lite mer om den boken?

Svar: Jo det kan jag göra framöver. :-)
Hanna

8 Tess:

skriven

Åhh tack nu fick jag lite boktips tack vare detta inlägg - schyst :D

9 Amanda:

skriven

Jag gillar din musikstill. Låten 3 med Britney Spears är bra ;) Vad kul med en lista, jag har faktiskt inte sett den serien men många säger att den är bra :)

Kommentera här: