Dagbok

Jag tänkte börja mitt inlägg med en bild från kvällens pilatespass. Såg en kul övning på instagram som jag kände att jag ville göra. Konstaterade dock att ibland är själva setupen för övningen själva träningen.... Ska lägga ut en liten blooper på instagram ikväll och övningen.
Alltså jag blir tokig på min näsa. Det bara kliar och jag nyser. Sen kliar det i halsen med. Jag har definitivt inte tid att dra på mig en förkylning nu när jag håller på och filar på min form inför löptestet. Så länge jag inte mår allmänt dåligt eller får feber kommer jag inte sluta träna. Dumt kanske men jag har gjort den varianten förut. Det handlar bara om att lyssna på kroppen. Jag ligger iallafall här i sängen och ska få undan lite på datorn innan jag släcker lampan för att sova.
I förmiddags satt jag i flera timmar med uppgifterna i kursen men vet du att jag fortfarande inte förstår syftet med boken som vi ska använda oss av. Måste läsa igenom den några gånger till så kanske det klarnar. Har aldrig varit med om en bok som känns så irrelevant för områdena som vi går igenom.
Jag tänkte även gå ut i snön och vad svårt det var att motivera mig till att gå ut, trots att det nästan var mitt favoritvinterväder: snö och minusgrader. Det som fattades var solen för det där perfekta vintervädret. Jag gick faktiskt inte ut. Den enda träningen jag fått till är mitt pilatespass i Mjölby.
Klicka på länken längre ner i inlägget för att läsa hela Clara´s inlägg.
Ingen har väl missat krisen på sjukhusen i Stockholm? Jag såg något på facebook som gjorde mig så ledsen. HÄR kan du läsa ett öppet brev till politikerna i Stockholm. Var är Sverige på väg egentligen? När är det nog att spara in på vården? När ska politikerna börja i rätt ände? Börja med att skära ner på direktörerna i regionen, deras löner. Där kan man spara miljoner. Det är så snedprioriterat så det gör mig tokig. För några år sedan hade de listat alla landstingsdirektörernas löner i Corren. På en månad var det en kostnad på 16 miljoner!!! Hur mycket vård kan man inte ge för samma summa pengar.
1 Marie:

skriven

Ja det upprör verkligen =(

2 Tess:

skriven

Gud vilka härliga bilder o träningsövningar du delar med utav - kanske ska prova på några Sj :D Kan vara bra liksom :) tack för tipsen fina du 💞

3 charlottelinden.se:

skriven

Jag resonerar precis likadant när det kommer till träningen. Så länge jag inte känner mig allmänt sjuk, har feber eller ont i halsen så tränar jag ändå. Lite snuva har ingen dött av!

4 Jessica :

skriven

Håller helt med dig de är helt vansinne hur det prioriteras i landet, finns en hög människor som lever på Joakim von anka löner, och så väljer man att bespara på vård och skola helt sjukt 😣❤️

Kommentera här: