Det tändes en längtan igen som varit i bakgrunden ett tag

Alltså idag är en sån här dag då jag återigen känner hur mycket träning och hälsa faktiskt betyder för mig. Att få inspirera andra till tränings- och rörelseglädje. Det trodde jag aldrig, att en soffpotatis som jag kan brinna sådant för träning....
För ett bra tag sedan nu så var jag och Rickard på gymmet och First Class nya platschef var där. Han började prata och presentera sig och jag vet inte riktigt hur vi kom in på det men jag berättade iallafall att jag är pilatesinstruktör. Han blev väldigt intresserad av att ha pilatespass på First Class. Ärligt talat har jag ju velat ha pass där ända sedan jag hade min demoklass i mars förra året. Då fick jag inte ens en motivering varför de inte ville ha mig när de ändå tog in pilates på schemat.  De personerna har dock slutat nu och i våras när det var tjejkväll så träffade jag deras nya gruppträningsansvarig (ett jobb som jag sökte men som jag hade på känn att jag inte skulle få om en person med mer kompetens än jag också sökte. Vilket var precis det som hände. Jag är dock inte missunsam för  den tjejen är fantastisk.Helt rätt person tycker jag av det lilla jag sett.) Appropå gruppträningsansvarig så finns det faktiskt en specifik utbildning för det. Det upptäckte jag också för ett tag sedan när jag surfade gruppträningsutbildningar. Gissa om det kliade i fingrarna. Men nu håller jag ju på med min utbildning om psykisk ohälsa. Jag hinner, jag måste inte ha bråttom. En sak i taget, Hanna. 
Det jag iallafall skulle komma till är att dörren till First Class står på glänt.  Jag vill, jag vill. jag vill! Åh vad jag vill vara en del av deras gäng. Jag har ju känt det så länge. Dock så har jag hållit min längtan ett tag i bakgrunden. Hållt det lite ifrån mig för att jag vet att för det så följer vissa uppoffringar. Det låter väldigt dramatiskt men det är det inte och kanske att det finns en öppning. Vi får se vad som händer och fötter. Men åh, vad jag vill!
1 Amanda :

skriven

Är samma vill med göra samma saker på eb gång men får Nöj mej med en 😍

2 Paulina:

skriven

Blir verkligen peppad till att börja träna när jag läser dina inlägg varje dag! Asso hur kul? Kan du inte bli min privata tränar haha! Du är verkligen super duktigt! Hoppas du får det du sökt!

3 Sandra Bäckman:

skriven

Det är klart du ska kämpa för detta, se det framför dig, känn känslan av hur det skulle vara att jobba där så är jag helt 100 att du kommer få det. Jag hejjar på dig. Vet du (nu kanske du redan skrivit om det) det skulle vara så kul om du berättade hur du hittade sportintresset, rörelseintresset och pilates ❤

Svar: Absolut det kan jag skriva om. :-)
Hanna

4 Jennysvardag :

skriven

Så roligt att den dörren står på glänt nu. Jag håller tummarna på att du kan få in en fot där någon dag :) en sak i tag är bra att tänka :)

5 Www.wifeey.se:

skriven

Men så roligt om han vill ha dig där nu. Jasså de visste jag faktiskt inte att man behövde faktiskt. Låter som en bra utbildning att ha om man är tränare så som du är
Ja en sak i taget är de bästa

kram

6 Åse:

skriven

Vad roligt om du skulle leda egna träningspass 😍

Svar: Det gör jag ju redan men det skulle vara grymt kul at få vara på First Class också. :-)
Hanna

7 Kamilla:

skriven

Du peppar verkligen med din glädje till aktivitet och rörelse extra mkt när du själv varit som du säger en soffpotatis som jag är.

8 Silverblomma:

skriven

låter spännande, hoppas att det blir som du vill..

9 Mina:

skriven

Håller alla tummar och tår för att du lyckas komma in där. Du förtjänar verkligen det och allt går om man bara vill. Du är en bra bit på väg redan och snart är det din tur ❤

10 Fröken Rödlök:

skriven

Vilket underbart och glädjande inlägg, det strålar verkligen! Vad roligt att de där andra personerna inte jobbar kvar och att dörren har öppnats. Jag tror verkligen att det hade vart någonting för dig, även om det kanske inte passar sig med tiden just nu med tanke på din andra utbildning men snart, snart snart.... Så roligt, och lycka till =)

11 Therese:

skriven

Va roligt om du skulle få ha pilatespass på first class , hoppas du får det =) håller tummarna för dig =)

12 Popprinsessan:

skriven

Å vad roligt att du känner som du gör! Den där målsättningen, önskan och liksom pirret i magen över något man vill! Jag håller tummarna att du hittar in genom den där öppna dörren på ett bra sätt! Ett sätt som passar dig!

Kommentera här: