Tankar från veckan och annat smått och gott

Jag är så hemskt trött ikväll. Att jag får ihop det här inlägget är för mig en gåta. Bara jag fått ner de sista raderna i det här inlägget ska jag sova. Orkar helt seriöst inte tänka. Jag jobbade delad tur idag med bara 1½ timmes rast. Det är alldeles för lite paus för en heldag på jobbet. Särskilt med tanke på hur jag sovit den här helgen. Men jag vill ju gärna sammafatta veckan innan det blir måndag igen.
Veckans bild:Bilden ovan, den är sju år gammal men jag gillar den fortfarande.
Tuffaste: Matchen som jag dömde igår. Det var riktigt tufft och jag kände mig helt dränerad på energi efteråt. Men det är såna matcher som jag lär mig av. Och att jobba den här helgen. Idag har jag gått runt och varit så trött och energilös. Har sovit dåligt två nätter i rad så jag hoppas verkligen att jag får sova ordentligt i natt.
Väder:
Det har varit så grått trist. Temperaturen har ju legat runt tio grader vilket kändes lagom. Ikväll när skulle åka hem från jobbet fick jag skrapa rutorna på bilen. Men ska det vara så kallt, då vill jag helst ha snö. Annars får det vara med vinter tycker jag.
Träning: Tre pass pilates, sprint på cykel och så det enda löppasset blev matchen igår.
Outfit:
Jag går ju bara runt i träningskläder och när jag väl tar på mig annat så glömmer jag bort att fota. Som i torsdags när jag hade jeans, beige topp och marinblå kofta på mig. Det får bli veckans outfit faktiskt även om den inte finns med på bild.
Känsla:
En väldigt blandad vecka med båda bra och dåligt. Fast det dåliga är inget jag vill lägga krut på så det är redan glömt.
Något som gjorde mig glad:
Meddelandet som jag fick på instagram av en av mina deltagare i Mjölby. 
Tankar från veckan:
- I fredags drack jag en Nocco, en bara för att-Nocco och det var ju inte ens gott. Kan inte riktigt förstå hur jag varit så galen i det.
- Händer det ofta att du tänker en sak som inte låter ett dugg konstigt i ditt huvud men som kommer ut helt annorlunda. Det händer mig rätt ofta...
- Jag funderar över hur stor del av min trötthet som egentligen bara är psykologisk. För jag kan tänka "vad pigg jag är" och vips blir jag jättetrött.
- En annan tanke är hur mycket jag egentligen äter för att jag verkligen är hungrig och hur mycket som bara är att jag är uttråkad och därför vill äta. I brist på annat liksom.
Veckans inspiration: Jag fick inspiration till bästa magmovesen! Bara jag har laddat upp batteriet i min systemkamera ska jag filma och lägga upp på min youtube-kanal. En smygtitt finns på Instagram, @hannafialotta. De ska lätt vara med på mitt pass i på torsdag.
 

1 Yela:

skriven

Hoppas du känner dig piggare imorgon vännen! Också haft hemskt med sömnen senaste tiden & det tar ju verkligen på energin. Det händer mig ofta också att jag har en sak som låter väldigt bra i huvudet men låter helt fel när den väl kommer ut haha. Både pratar & skriver så ofta på impuls dock.

2 Amanda :

skriven

Godmorgon fina du idag var det frost här med när jag vaknade känns som att snön lika gärna kan komma nu:) Vad tråkigt att matchen tog all din energi jobbigt när man känner sej trött och energilös i blad kan det vara svårt att få i hopp ett inlägg när man är så trött men kul att du summerade din vecka alltid kul att läsa <3

3 Lexochlogan :

skriven

Går ganska uppklädd på jobbet dagligen men älskar att komma hem och dra på mig träningskläder, även om jag sällan tränar men kanske i alla fall promenerar. Ja här var det 2 grader nu på morgonen, Burr ❄️🙈

Kommentera här: