Mål för oktober

Det är nu andra oktober och det är dags att göra en recap på mina mål. Här (<LÄNK) kan du läsa mitt inlägg med målen för september och lite tankar kring att uppnå dom. De mål jag satte upp var:
- sluta med nocco och barebells
- få in mer stretch och rörlighet
- läsa boken dämpa inflammation.
Och vet ni vad! Jag kan sätta check på alla tre punkterna, jag har inte druckit nocco eller ätit barebells sedan den tionde september, dagen efter jag skadade mig. Boken Dämpa inflammation har jag läst ut och det var så spännande att få mer konkreta tips på vad man faktiskt kan göra. Jag kommer skriva mer om det framöver men inte de närmsta dagarna.
Så vad blir då mina mål för oktober:
- Rehaba min skada. Avslutade september med att varva gång med jogg ett pass och det ska jag fortsätta med men vara supernoga med att lyssna på kroppen.
- Fortsätta med minst ett pilatespass i veckan. Jag kände återigen på passet i måndags att pilates är min grej. Jag njuter samtidigt som det är jobbigt för mig med. Kommer på mig själv med att blunda samtidigt som jag gör övningarna. Det kanske jag inte ska göra när jag har passen, haha, men det är svårt att låta bli.
- Jobba vidare mot en kropp som vill använda fett som energi istället för kolhydrater. Det blir genom ketogen kost såklart.
 
1 Pärla:

skriven

Skönt och grymt jobbat att ha klarat av alla målen. Du fixar säkert denna månadens mål med, hoppas skadan reparerar sig bra för dig.

2 Diana Saelöen:

skriven

Ser fram emot dina inlägg om att äta antiinflammatoriskt. Det sägs att fibromyalgi blir bättre av det men än så länge har jag inget märkt. Kanske kan få tips från dig

3 Lillan Kind:

skriven

Vilka bra mål du hade satt ut, och roligt att du kan sätta check på alla tre!😃 Jag får erkänna att jag aldrig smakat varken nocco eller barebells, och det är inget jag kommer göra heller. Jag önskar dig lycka till med oktobers mål, och hoppas mest av allt att du lyckas rehaba din skada😊

4 Popprinsessan:

skriven

Men yeay, heja dig! Själv borde jag dricka lite mindre Cola Zero, hålla mig till att dricka det enbart på helgen, men just nu kan det bli lite när som i veckan.. Jag har faktiskt aldrig smakat Nocco och Barebell kan jag ta någon enstaka gång, eg mer om jag är sugen på godis.

5 Emma Engström:

skriven

Heja dig!! Så grymma mål du satt upp :D Tycker det är himla kul att sätta upp personliga mål och ha något att sträva efter liksom, men vet dock inte hur det skulle gå för mig och Nocco... Älskar det!! Kram

6 Sabi:

skriven

Jag måste också se till att stretcha mer!

7 Becka Lindhe :

skriven

Det kommer du fixa utan problem, skönt du hittat att pilatesbollen är din grej! :)
Grattis till Nocco och Barbells (Y)

8 Madde:

skriven

Fastnade för den vackra bilden, den med lövet. Svårt att läsa efter det :-) Visst är det skönt att kunna sätta ett check på målen man satt upp? Hoppas det går lika bra den här månaden.

9 Marie:

skriven

Jag har ju kört med LCHF nu ett tag, men nu fungerar inte det längre för mig, så nu måste jag börja äta fettsnålt istället för nu verkar jag inte funka på ketogenkost längre. Hopas att får uppnå dina mål nu i okt =D

10 Fröken Rödlök:

skriven

Vad grym du är som klarar dina mål, jag är säker på att du kommer klara målen för Oktober också =)

11 Wifeey:

skriven

Härliga mål som jag verkligen tror du kommer att fixa
Dricka är dock svårt att sluta med när man hittat en favorit men jag hejjar på fina dig :D
Första bilden är riktigt vacker, gillar den sjukt mycket

12 birgitmaria:

skriven

Kul att du fixade dina septembermål och lycka till med dina kommande mål! Men det fixar du ju. Du har ju sånt driv! (kan jag få låna lite?)

13 Ullie:

skriven

alltså du är så duktig hanna ja skulle önska jag hade hälften utav din energi den behövs så skicka gärna lite =)

14 Jessica :

skriven

Va roligt att du lyckas hålla dina mål bra jobbat ☺️❤️

15 Michelle :

skriven

Va härligt att du klarade de tre målen :) bättre o sätta av normala mål än för stora 💕 hejja dej

16 Jennifer:

skriven

Jätte bra mål! Ett av mina mål är att komma igång med yoga/pilates :)

17 Lexochlogan :

skriven

Bra med mål, det försöker jag göra med och det peppar verkligen mig

Kommentera här: