Veckans pilatesklass

Jag fick feeling och spelade in en pilatesklass åt dig här på morgonen. Klassen är 45 minuter och kommer gå igenom hela kroppen. Jag har idag kört med vikter men har du inga vikter så går det precis lika bra utan.
Jag tänkte försöka ha en klass i veckan här på bloggen. Har du någon önskan på en klass du vill att jag ska göra, skicka iväg en kommentar till mig. Det kan tex vara:
- fokus mage
- rörlighet
- ben
Kanske du vill att jag ska göra en avancerad klass eller en klass där kroppen får sig ett rejält träningspass men med fokus på modifieringar. Haha, bara av att skriva det här inlägget fick jag inspiration till ett gäng klasser jag kan göra framöver. :-)
1 Therese:

skriven

Så kul att du gör sånna videos!

2 Daisy:

skriven

Kul för dom som vill testa :)) hoppas du får många som tittar,

3 Lillfoppan:

skriven

Tack snälla för att du delar med dig av ett pilatespass! Ska testa passet imorgon, ska bli så kul! 😄 Jag gillar pass där man tränar hela kroppen, så detta ska bli spännande. Hoppas du vill göra flera pass & dela med dig av! 😄

4 Therese:

skriven

Tack för videon så fort min hand är riktigt 100 % frisk så ska jag sätta igång men just nu kan jag inte stödja på handen för ärret värker

Svar: Du kan göra övningarna där du inte belastar handen. :-)
Hanna

5 www.nouw.com/sannaevelyne:

skriven

Så kul att du börjat spela in klasser och lägger ut :)

6 Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

skriven

Åh tack för detta, ska bli jättekul att testa nån dag :D Supertaggad!

7 Emma Engström:

skriven

Måste ju nästan testa detta alltså, verkar så kul och bra för kroppen! :D <3

8 Elisa:

skriven

Åh hurra, denna ska jag testa, kanske redan ikväll. Tack för att du gjort detta! Då önskar jag ett pass med mage, och ben! Skulle gärna behöva lite ny inspiration där i träningen. :)

9 sofia:

skriven

Åh jag älskar verkligen när du delar med dig av videos om träning! Jag ska helt klart testa mig på dessa övningar när min höft är bra igen, verkar vara superskoj :)

10 Trollkatt:

skriven

Vad spännande, det här ska jag testa i helgen (som för övrigt är träningsfri). Jag har sysslat med liiite yoga och qi gong, men aldrig pilates.

11 Elin:

skriven

Fint att du visar det du gör i en video. Säkert lärorikt för dom som kan göra sånt här :)

Kommentera här: