Sådan var jag som liten

Jag, min bror och mamma och pappa. Min älskade mamma har inte förändrats mycket från de här bilderna. Ser fortfarande ut som rena ungdomen. Minus det grå håret då!
Hur var jag som liten då? För att kunna skriva det här inlägget fick jag fråga min mamma och bad henne beskriva mig som barn.
Jag var väldigt glad och sprallig men inte bråkig. Jag läste jämt (precis som min mamma) och pratade mycket. Jag var väldigt duktig i skolan även om jag inte hade det superlätt. Jag var aldrig sysslolös utan satt alltid med en bok i handen. Många i min ålder älskade Tvillingar men min stora favorit var deckardrottningen Kitty Drew. Älskade att gå på antikvariat med pappa när vi var och hälsade på hans mamma i Lund. Målet var alltid att hitta de gamla Kittyböckerna. Lyckan var stor när jag hittade boken med hennes absolut första fall. När jag var barn var jag mer teoretisk än pysslig och så var jag väldigt snäll.
Sorry suddig bild men ville ändå visa hatten som min mamma gjorde till mig. Kommer ihåg när jag slutade nian hur vi skulle göra ett spexigt avslutningsfoto. Att ha hatten var såklart givet!
När jag läste mammas beskrivning så tycker jag att jag fortfarande är mig väldigt lik. Typiskt mig är fortfarande att vara sprallig, glad och så är jag väldigt snäll. Älskar fortfarande att läsa men gör det bara i perioder då jag inte har tid. Särskilt inte nu när jag pluggar.
Det här inlägget är en del av Madeleines bloggutmaning i mars. Häng på du också!
1 amanda:

skriven

gullig du va när du var liten fina bilder:)

2 Sandra:

skriven

Alltså hur söt var du inte,du låter som en underbar liten tös med mysigt intresse. Bilderna är jättegulliga ❤ Förstår att du blev den fina människan du är idag ❤

3 JOhanna:

skriven

Så roligt att läsa, man är sig ofta lik som liten, alltså redan när man går på förskolan kan man ana hur personen kommer bli när den blir äldre. Vilken fin hatt din mamma gjorde, haha <3 Kramar!

4 Marie:

skriven

Du låter som du var som min yster hon gillade att pyssla och läsa, hon var glad men inte så bråkig =D

5 Sanna:

skriven

Visst är det spännande med nostalgi. Känns som den tiden på bland annat 90 talet kommer ingen av ungdomarna få uppleva i dag, var också sysselsatt i skolan med något, allt i från eller så spelade jag mycket gitarr under rasterna. Mobilen fanns inte på samma sätt inte Facebook heller. Så man var mer social också.

6 sofia:

skriven

Såna är inlägg är ett av mina favoritinlägg att få ta del av hos andra bloggare för det är så roligt med äldre bilder. Gud vad söt du var :)

7 Jennysvardag:

skriven

Så roligt att få veta hur du var som barn. Barn som är spralliga och glada är ju så roliga. Tack för dina fina ord på min blogg i går, dom gjorde mig glad :)

8 Junitjej:

skriven

Så kul att läsa om hur du var som barn! Jag tycker verkligen om att titta på gamla bilder.

9 Moa Larsson:

skriven

Så fint att få ta del av bilder från din barndom. Och framförallt att du har fått in din mammas synvinkel i ämnet, gud vad roligt att hon ställde upp! Älskar hur tokig man kunde se ut med alla utklädnader när man var liten. Finns massor från när jag var Pippi Långstrump, skogstroll och magdansös.

10 Daisy:

skriven

Kul att få veta hur man är som barn av sina föräldrar , vet Dock ej om ja skulle våga fråga min mamma 🤣

11 Madde:

skriven

Jag läste också Kitty då jag var barn. Bara älskade den serien.

12 Sarah:

skriven

Så kul att få läsa om hur du va som liten :P Jag läste både Tvillingarna och Kitty :) Så himla bra böcker det var :P

13 Anonym:

skriven

Va kul att få läsa mer om dej som liten , jag älskade att läsa tvillingarna medans min syster gillade Kitty böckerna :)

/ Michelle

14 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★:

skriven

Åh så roligt att läsa detta, när jag läste att du precis som jag föredrog Kitty Drew blev jag hur glad som helst :D. Mamma hade hennes allra första bok så den läste jag också :D. Gud som jag älskade dessa böcker, fick till och med några av en vän vars bonusmamma gett dem till henne :D. Du är lik din mamma :)

15 Patrik Hansen:

skriven

Så mysigt att läsa om hur du va som liten! 😃 haha hatten va ju tjusig 😊

16 Hilma Eklund:

skriven

Men guuud jag smälter så söt!! <3

17 Johanna:

skriven

Kul och läsa om dig. Kitty böckerna läste jag med, : Undra om man skulle tycka de var bra idag?

18 Therese Carlsson:

skriven

Söta bilder på dig som liten 😊.. kul med bloggutmaning

19 Pärla:

skriven

Du verkar ha varit ett glatt barn. Och framförallt väldigt klok. Tur man har föräldrar som kan hjälpa en minnas lite. Jag minst tyvärr ingenting 🙄

20 Ariella :

skriven

Vad kul att du också är med i Madeleines bloggutmaning. Jag var en tvillingarna bokläsare ☺️

21 Lexochlogan :

skriven

Var också glad och sprallig och pratade mycket, då som nu. Älskar att kika på bilder från min barndom ♥️ Och så kul att jämföra oss och barnen med.

22 ExklusivaMoi:

skriven

Det är verkligen sååå charmig med dessa gamla bilder och kvalitén på dem ^^... härliga tider strålande tider!

Kommentera här: