Morgonträning och planer för dagen

Godmorgon! Det känns som att jag varit vaken i flera timmar och det har jag ju. Min nya rutin är att gå och lägga mig så att jag sover runt tio. Morgon tar jag redan klockan fem. Tidigt ja, men så skönt att få en stund där på morgonen innan skolruschen börjar. Imorse dividerade jag med mig själv en bra stund om jag skulle springa före frukost eller inte. Till slut valde jag att springa och det blev fem snabba kilometer.
Passet avslutades med att jag stretchade mina stackars baksida lår och så väckte jag barnen. Till barnen stekte jag amerikanska pannkakor, det är ett säkert kort vad gäller att få i barnen frukost. Alex äter ju alltid men Samuel och Ida är lite mer kräsna.
Jag fixade äggröra till mig själv med bacon och gurka till, så gott ju! Jag har ju mina pass på måndagar genom LSK och jag sitter där med i styrelsen och har ansvar för hemsidan. Föreningen har två hemsidor och idag har jag suttit och fört över information från den ena sidan till den andra. Det tog en liten stund innan jag kom på hur jag skulle göra men nu är det klart. Så då kan jag ju sitta och blogga en liten stund.
Planer för dagen:
- blogga
- läsa i min kurslitteratur, tänker att jag ska läsa igenom ett kapitel.
- promenad med Sofia. Så dålig tajming för övrigt med vår promenad. Det har varit så fint väder men idag är det såklart grått och regnigt. Men ut ska jag ändå.
- jobba mellan 15-20.
1 Madde:

skriven

Det är alltid gott att komma ut. Tänkte ta mig en promenad jag med om en liten stund, Verkar vara uppehåll nu,

2 Netti Starby:

skriven

Vad härligt att det blev en springrunda för dig innan frukost och vilka smarriga frukostar ni åt! :-D Kramis

3 Pia Widlund:

skriven

Äggröra, mums!

4 Therese:

skriven

Ha det så bra på jobbet idag =) vilken härlig frukost du har gjort =)

5 Therese:

skriven

Hoppas du får en fin dag!

6 sofia:

skriven

Kan verkligen relatera i det du skriver att det är skönt att lägga sig i bra tid och gå upp tidigt. Jag lägger mig alltid kl 10 och går upp 7. Men alltså jisses vad gott :)

7 Pärla:

skriven

Hurtigt att gå upp så tidigt och träna, en annan orkar knappt tänka tanken haha! Tycker din frukost lät bättre än barnens faktiskt, hehe. Vi har också haft fint väder några dagar men nu är det grått igen :(

8 Elisabeth:

skriven

Det blir tidiga mornar men som du säger, det är skönt att komma upp. Ibland när inte jag kan sova på natten så går jag upp och jobbar vid datorn. Så skönt och avkopplande då det är så tyst överallt.

9 Jennysvardag:

skriven

Vilken lyx frukost barnen fick i dag. En sån frukost skulle jag inte säga nej till. Skönt att komma ut och springa på morgonen så är det klart :)

10 Anna svensson:

skriven

Hoppas du får en bra dag & att det går bra att jobba ikväll 😊 den dära äggröran gjorde mig inte alls sugen eller så haha. Älskar äggröra 😉

11 My:

skriven

Vad skönt att kunna ha lite bliggtid 😊 hoppas du kan få en bra onsdag och att du får det trevligt på promenaden 😊

12 Emma Engström:

skriven

Härligt att ha sina rutiner när det gäller att sova, tror verkligen kroppen mår bra av det! Hoppas du har en underbar dag :D <3

13 Denise:

skriven

Vad duktig du är som kommer ut på morgonen sådär! 😍

14 Lexochlogan :

skriven

Låter som bra planer för dagen, bra att beta av lite litteratur och jobb såklart

Kommentera här: