Lilla Hjärtat på besök

I förra veckan fick jag besök. Det var Länka med kärleks lilla maskot Hjärtat som kom för att få hänga med på mina äventyr.
"Äntligen," gnällde lilla Hjärtat när jag öppnade paketet. "Jag fryser, vilken tid det tog." Hjärtat var inte alls pepp och ville bara sova. Jag tänkte att det var bäst att låta Hjärtat vara. Efter att sovit en stund i sängen var Hjärtat dock pigg och varm igen och ville gärna följa med och praktisera på mitt jobb igen.
På torsdagen däremot så fick hen följa med mig upp till Sollentuna för närträffen. Hjärtat blev väldigt ledsen över att fastna i bilkö och sedan höra om den tragiska olyckan. Att få träffa mina kurskompisar var väldigt roligt tyckte Hjärtat och hängde med i de livliga diskussionerna.
Vi åkte direkt från Sollentuna för att köra ett pass pilates. "Ja, vad roligt med pilates igen, tyckte Hjärtat. Jag tror dock att Hjärtat var mest pepp på att busa till det med radion igen, haha. Den busiga blicken jag fick sa allt.
"Kommer vi verkligen hinna?" undrade Hjärtat när vi fastnade i bilkö igen. "Jag vet inte, svarade jag, "det kommer bli tajt". Så när bilkön äntligen lättade var det full fart framåt som gällde. "Fortare, fortare," tjöt Hjärtat. Jag fick allt hejda det lilla busfröt som ivrigt  hejade på mig. (Jag höll såklart hastigheten, vilket Hjärtat tyckte var tråkigt. Till Mjölby kom vi tjugo minuter för sent men deltagarna visste om det så det var ingen fara. 
Dagen efter, på fredagen så tänkte jag att Hjärtat skulle få följa med till jobbet igen. Vis av förra besöket så var jag inställd på att Hjärtat inte skulle gilla att åka cykel till mitt jobb. Döm om min förvåning när hen ville sitta på vajern och dingla. Fortare, fortare, tjöt Hjärtat och peppade ännu mer när det gick tungt i backarna.
Hjärtat ville också plocka tussilago till de gamla och var eld och lågor över att få se vårtecken. Det sista jag och Hjärtat gjorde tillsammans var att hen fick följa med mig på fotboll igår.
"Nej inte fotboll, jag vill inte. Det var ju så tråkigt och kallt förra gången" tyckte Hjärtat. Men när jag berättade att jag skulle döma på Linköpings arena där Dam-EM spelades 2013 blev Hjärtat i extas och var så ivrig på att komma iväg. Hjärtat satt och lapade sol medan jag dömde. "Jag tycker allt att jag har det skönare," sa Hjärtat. "Mycket bättre att få sitta här i solen än att springa runt på plan och bli varm och andfådd".
Tack så mycket för besöket, lilla Hjärtat! Välkommen tillbaka. :-)
1 Emma Engström:

skriven

Så himla fin grej detta med hjärtat tycker jag verkligen! <3

2 Annelie:

skriven

så kul idé med hjärtat :)

3 Kamilla:

skriven

Men åh! Jag blir lika glad och lycklig i hela kroppen varje gång jag får läsa inläggen om vad Hjärtat har fått vara med om. Fullständig lycka. Vilken tur att du hade hjärtat med dig när du var domare. Det kan ju vara svårt att se allt på planen men nu var ni ju två fniss

4 Julia:

skriven

vilken händelserik och spännande vecka/helg hjärtat har haft hos dig ❤

5 www.nouw.com/sannaevelyne:

skriven

Så gulligt! Och så underbart med tussilago - då är det vår :)

6 Michelle :

skriven

Det var mkt som hjärtat fick vara med om på så kort tid :) men kul att du gör en historia om det :) el berättelse :)

7 Sarah:

skriven

Vad roligt att du har sett tussilago :) Jag har inte sett några än i år fast jag har inte varit ute och kollat heller :P

8 Sara Stödberg:

skriven

Tussilago! Så härligt jag har inte sett någon häromkring än i år. Längtar verkligen tills dess, det känns lite som att hitta guld varje år. Så roligt att hjärtat trivdes så bra sist att det ville komma tillbaka igen!

9 Mirre:

skriven

Titta nya fina maskoten, så snygg. Samt så trevligt hen haft det hos dig även denna gången =D, tack för du vill ha våran vän,

10 Anna:

skriven

Så roligt att hjärtat har varit på besök igen. Jag hade tyckt att det var jättespännande att följa med på fotboll.

11 Ullie:

skriven

hi hi rolig läsning om hjärtat
tussilago är så mysigt ja hittade ju me igår fast de hade nog varit där innan tidigare men inte så långt upp

hoppas din dag va bra olycka är inte skoj o man kan inte sluta tänka på vad som hänt hoppas allt gick bra

12 Lexochlogan :

skriven

Tycker det är så härligt med det lilla hjärtat som flyttar runt, kul att få se det hos många av er ♥️ En riktigt rolig och annorlunda idee

13 charlottelinden.se:

skriven

Åh, det är en så rolig grej det här med hjärtat :) Så kul att se hur samma lilla hjärta är på plats hos så många olika personer som man följer!

14 Amanda :

skriven

Vilken rolig helg! Jag förstår att hjärtat blev lite trött det tar på krafterna att resa. Härligt att hen fick sitta i solen och njuta😊

15 Sandra:

skriven

Vilken underbar vecka, jag är allt lite avis på hen 😂😉

16 Amanda :

skriven

Vilken rolig helg! Jag förstår att hjärtat blev lite trött det tar på krafterna att resa. Härligt att hen fick sitta i solen och njuta😊

Kommentera här: